Wedden op Feyenoord

Feyenoord logoWedden op Feyenoord

Feyenoord is de club van het volk waardoor de Rotterdamse club fans door het hele land heeft. Feyenoord staat bekend om de mentaliteit van geen woorden maar daden. De laatste jaren is Feyenoord weer opgekropen uit een financieel dal. De Rotterdamse club doet weer volop mee bovenin. Plaats daarom je weddenschap op Feyenoord!

 

 

Achtergrondinformatie van Feyenoord

Plaats: Rotterdam

Stadion: De Kuip

Opgericht in: 1908

Aantal keer kampioen: 14

Aantal Nationale bekers: 11

Aantal Europese bekers: 3

Bijnamen: De stadionclub, Kakkerlakken, De club van Zuid.

 

 

Actuele informatie over Feyenoord

De huidige coach is: Ronald Koeman

De beste speler is: Graziano Pelle

Het grootste talent is: Jean-Paul Boetius

De voorzitter is: Dick van Well

De huidige begroting is: 35.000.000

 

 

De huidige selectie van Feyenoord

De huidige selectie van Feyenoord bestaat vooral uit een hoop talenten die uit de jeugdopleiding komen. Zo komt eerste keeper Mulder ook uit de eigen opleiding. De verdediging is op papier één van de sterkste van Nederland met spelers die allemaal de kans hebben gekregen in het Nederlands elftal. De ervaren Mathijsen moet er voor zorgen dat spelers als de Vrij en Martins Indi het gewenste niveau gaan halen. Het middenveld is stabiel met talenten als Clasie en Vilhena, aangevuld met de strijd die wordt geleverd door Lex Immers. De aanval is relatief sterk met de ijzersterke spits Graziano Pelle. De buitenspelers Schaken en Boetius zorgen voor dreiging vanaf de flanken.

 

 

Hoe hoog gaat Feyenoord eindigen?

Feyenoord heeft dit seizoen lang kans gemaakt op de titel. De laatste wedstrijden hebben ze die kans echter aardig weggeven door punten te verspelen tegen laaggeklasseerde teams. De hoogst haalbare plek lijkt nu de tweede plaats die recht geeft op deelname aan de voorronde van de Champions League. De tweede plaats is echter ook de prooi van ploegen als Twente en Vitesse. Feyenoord zal de laatste wedstrijden vrijwel alles moeten winnen om het seizoen positief af te sluiten.

 

 

Mobiel en live wedden op Feyenoord.

Tegenwoordig kun je bij de meeste bookmakers ook live wedden op de voetbalwedstrijden. Je kunt ook een APP downloaden van onze huisbookmaker Unibet waarmee je gemakkelijk kunt wedden via je mobiel. Je kunt de wedstrijden zelfs gelijk live bekijken via je account. Mobiel wedden wordt ook steeds populairder.

 

 

Hoe kun je wedden op Feyenoord?

Als je wilt beginnen met wedden zul je jezelf eerst moeten aanmelden bij één van de grote bookmakers. Je kunt wedden op deze competitie via alle bookmakers die je op onze homepagina vindt. Als je je via onze site aanmeldt via Unibet dan ontvangt je gelijk een dikke welkomstbonus! Wacht daarom niet langer en begin met het wedden op de wedstrijden van Feyenoord.