Wedden op de Eredivisie

Wil je wedden op je favoriete Nederlandse club. Via deze pagina vindt je alle informatie over het wedden op de Eredivisie. De Eredivisie wordt ook wel eens de Mickey Mouse competitie genoemd doelend op het lage niveau van de competitie. Dit maakt voor het wedden echter niet uit. Het leuke aan de Eredivisie is namelijk dat de kleine ploegen ook wel eens kunnen stunten tegen de grotere teams. Dat maakt de Eredivisie toch wel één van de spannendste voetbalcompetities volgens ons. Open een account bij MrGreen en waag een gokje!

TIP: Wedden op de Eredivisie! Schrijf je in en ga spelen met de !

eredivisie

Wedden op de Eredivisie wedstrijden en kampioen

Er zijn natuurlijk superveel dingen waar je op kunt wedden in de Eredivisie. Het leukste blijft volgens de meeste mensen toch wel om de kampioen te voorspellen. De laatste jaren is dat echter wat makkelijk omdat Ajax al een paar jaar achter elkaar kampioen is geworden. Naast het kampioenschap kunt je natuurlijk ook wedden op alle individuele wedstrijden, de topscoorder en nog veel meer. Je kunt tegenwoordig zelf wedden op kaarten en penalties! Wie denk jij dat de kampioen dit jaar wordt. Laat het weten en zet je geld in!

Via welke bookmaker wedden

Er zijn natuurlijk talloze website waar je je geld kunt inzetten op voetbalwedstrijden. Het leuke is dat de meeste bookmaker een welkomstbonus hebben of een gratis speeltegoed als je  je aanmeld. Op die manier kun je natuurlijk altijd een gokje wagen! Wij bevelen altijd aan om je aan te melden bij onze huisbookmaker . Dit is één van de grootste wedden op voetbal sites waar je eigenlijk overal op kunt wedden. Unibet biedt ook voor onze leden een speciale bonus aan. Bekijk ook de andere bookmakers op onze website. Bijna elke bookmaker heeft wel een leuke welkomstactie!

Relevante Links

Wij houden eigenlijk elke week de informatie en uitslagen van het Eredivisie voetbal bij. Je vindt hier bijvoorbeeld voorbeschouwingen van het komende weekend met bijbehorend inzet tips zodat je kunt wedden op de Eredivisie. Het is namelijk aan te raden om je eerst eens goed in te lezen als je gaat wedden op voetbal. Helemaal bij de Eredivisie omdat het nogal onvoorspelbaar kan zijn.   Eredivisie Wedfestijn: Twente of Ajax? Midweeks Eredivisie speelronde 32 Wedden op de Eredivisie Speelronde 31 met PSV Feyenoord Gokken op de Eredivisie speelronde 30 Speelronde 29: Wie blijft aanhaken in de vaderlandse competitie? Eredivisie Speelronde 28 met PSV – FC Twente Wie wordt kampioen van de eredivisie? Eredivisie Gokken Speelronde 27 met Ajax – PSV Wedden op de Eredivisie speelronde 26 Gokken op Eredivisie speelronde 25 Eredivisie wedden speelronde 24 Wedden op de Eredivisie speelronde 23 Wedden op de Eredivisie Speelronde 22 Wedden op Eredivisie speelronde 21 Eredivisie Speelronde 20 met o.a. Feyenoord-Ajax Prachtige speelronde met onder andere AZ – Ajax Pakt PSV de koppositie Eredivisie weer van start na winterstop Eredivisie Week 51 Mooie Zondagmiddag Eredivisie Eredivisie Week 48