Wedden op Barcelona

Barcelona logoWedden op FC Barcelona

De beste club van de wereld volgens velen met fans over de hele wereld. Het swingende tiki taki voetbal met de kleine technische spelers heeft de harten van voetbalfans over de hele wereld veroverd. Je vindt hier nu alle informatie over FC Barcelona, de actuele noteringen en informatie om te wedden op het voetbal in de Spaanse competitie!

 

 

Achtergrondinformatie van Barcelona.

Plaats: Barcelona

Stadion: Camp Nou

Opgericht in: 1899

Aantal keer kampioen: 22

Aantal Nationale bekers: 26

Aantal Europese bekers: 8

Bijnamen: Barca, Bluegranas

 

 

Actuele informatie over Barcelona

De huidige coach is: Gerardo ‘tata’ Martino

De beste speler is: Lionel Messi

Het grootste talent is: Neymar da Silva

De voorzitter is: Josep Maria Bartomeu

De huidige begroting is: 450.000.000

 

 

De huidige selectie van Barcelona

De huidige selectie van Barcelona bevat een hoop topspelers die al een lange tijd bij de club spelen. de lijst is bijna te lang om op te noemen. De verdediging is uitermate betrouwbaar met Pique en Mascherano achterin, met de ervaren Carles Puyol als backup. Op de flanken kan niemand tippen aan Barca met op links Spaans international Jordi Alba en op rechts Braziliaans international Dani Alves. Het middenveld is éen van de beste linies bij Barca met spelers als Fabregas, Xavi en Iniesta. De aanval kan niet stuk sinds het wonderkind Neymar uit Brazilië is gearriveerd. Neymar moest even wennen aan het snelle tempo in het Spaanse voetbal maar is nu helemaal in zijn element. Samen met zijn nieuwe vriend Messi is de aanvallend nog dynamischer geworden.

 

 

Hoe hoog gaat Barcelona eindigen?

Voor Barcelona is alles nog mogelijk dit seizoen. Hoewel Barca veel punten heeft laten liggen, meer dan normaal, kan de ploeg nog kampioen worden. Bovendien heeft topspeler Messi een lange tijd aan de kant gestaan en dat kan een hoop punten gekost hebben. Momenteel staat Barcelona op de derde plaats maar de nummer twee Real Madrid staat na de laatste clascico nog maar 1 punt voor. Opvallend genoeg staat daarboven nog Atletico Madrid op de eerste plaats met evenveel punten als Real Madrid. Barcelona heeft daarom nog alle kans om aan het einde bovenaan te staan, zeker nu Messi weer volop op dreef lijk te zijn.

 

 

Mobiel en live wedden op Barcelona.

Tegenwoordig kun je bij de meeste bookmakers ook live wedden op de voetbalwedstrijden. Je kunt ook een APP downloaden van onze huisbookmaker Unibet waarmee je gemakkelijk kunt wedden via je mobiel. Je kunt de wedstrijden zelfs gelijk live bekijken via je account. Mobiel wedden wordt ook steeds populairder.

 

 

Hoe kun je wedden op Barcelona?

Als je wilt beginnen met wedden zal je jezelf eerst moeten aanmelden bij één van de grote bookmakers. Je kunt wedden op deze competitie via alle bookmakers die je op onze homepagina vindt. Als je je via onze site aanmeldt via Unibet dan ontvangt je gelijk een dikke welkomstbonus! Wacht daarom niet langer en begin met het wedden op de wedstrijden van FC Barcelona.