Wedden op Ajax

Ajax logoWedden op Ajax

Ajax is natuurlijk de beste club van Nederland. Velen zijn het daar niet mee eens maar aan de prijzen te zien kan je het eigenlijk niet ontkennen. Ajax is het vaakst kampioen geworden van Nederland en doet het ook Europees altijd beter dan de meeste Nederlandse teams. Een wedje op Ajax is nooit een verloren zaak. Plaats je weddenschappen op Ajax door je en de Euro 50 bonus te ontvangen!    

Achtergrondinformatie van Ajax.

Plaats: Amsterdam Stadion: Amsterdam Arena Opgericht in: 1900 Aantal keer kampioen: 32 keer Aantal Nationale bekers: 18 Aantal Europese bekers: 9 Bijnamen: Joden, Godenzonen.    

Actuele informatie over Ajax.

De huidige coach is: Frank de Boer De beste speler is: Siem de Jong De voorzitter is: Hennie Henrichs Het grootste talent is: Davy Klaassen De huidige begroting is: 62.000.000    

De huidige selectie van Ajax.

De huidige selectie van Ajax is een stuk minder dan voorheen. Dat komt voornamelijk omdat Ajax vorig jaar weer de sterkhouders Eriksen en Vertonghen moest verkopen. Dit jaar zijn daar spelers als Bojan en Duarte voor terug gekomen maar die hebben duidelijk nog niet het benodigde niveau. Ajax heeft wel een sterke verdediging met jongens als Veltman, Moisander en Denswil. De keepers Cillessen en Vermeer hebben allebei internationale ervaring. Het middenveld is reltief zwak met spelers als Poulsen en Serero maar Siem de Jong haalt het gemiddelde niveau iets omhoog. De aanvaller is dit jaar zwak met een een Fischer die niet in vorm is, Bojan die al een paar jaar geen bal meer raakt en Sigþórsson die niet op zijn plek lijkt te zijn bij Ajax.    

Hoe hoog gaat Ajax eindigen?

Ajax lijkt dit seizoen af te stevenen op de vierde landstitel op rij. Dat zou een ongekend succes zijn van de jonge coach Frank de Boer. De Boer heeft Ajax aardig op de rails gekregen, zowel de jeugdopleiding als de eerste selectie. Ajax wint de wedstrijden wel iets minder gemakkelijk dan eerdere seizoenen. Toch is het knap omdat de beste spelers weer verkocht werden vorig seizoen. De Boer heeft er toch weer een winnend team van weten te maken. De bookmakers geven ook een zeer lage notering voor een weddenschap op Ajax als kampioen.    

Mobiel en live wedden op Ajax

Tegenwoordig kun je bij de meeste bookmakers ook live wedden op de voetbalwedstrijden. Je kunt ook een APP downloaden van onze huisbookmaker Unibet waarmee je gemakkelijk kunt wedden via je mobiel. Je kunt de wedstrijden zelfs gelijk live bekijken via je account. Mobiel wedden wordt ook steeds populairder.    

Hoe kun je wedden op Ajax?

Als je wilt beginnen met wedden zul je jezelf eerst moeten aanmelden bij één van de grote bookmakers. Je kunt wedden op deze competitie via alle bookmakers die je op onze homepagina vindt. Als je je via onze site aanmeldt via Unibet dan ontvangt je gelijk een ! Wacht daarom niet langer en begin met het wedden op de wedstrijden van Ajax!