Wedden op Serie A Italië

Wedden op de Serie A Italië

serie a

Hier verschijnen elke keer de nieuwste quotes voor de Serie A, de voetbalcompetitie van Italië. Als jij een fan bent van deze competitie of simpelweg wilt kijken welke odds je kan krijgen voor de Serie A, sla dan deze pagina op in je favorieten. Wedden op de Serie A doe je namelijk bij VoetbalWedden.EU! en ga wedden op de Serie A!

Achtergrond informatie van de Serie A

De hoogste divisie in het Italiaanse voetbal is de Serie A. Dit is tevens één van de sterkste voetbalcompetities van de wereld. De Italiaanse Serie A stond vroeger bekend als een saaie competitie waar vooral veel gelijk werd gespeeld. Dat is echter al lang niet meer zo. Met ploegen als Napoli en AS Roma die ook aanvallend gaan spelen is de competitie een stuk attractiever geworden. Uit de Italiaanse competitie gaan de eerste drie teams direct door naar de Champions League. De drie teams die daarna komen plaatsen zich direct voor de Europa League. De laatste twee teams degraderen direct naar de Serie B, de tweede divisie. Aantal teams: 20 Huidige kampioen: Juventus Aantal Champions League plaatsen: 3 Aantal Europa League plaatsen: 3    

Waarom wedden op de Serie A?

De Italiaanse competitie heeft zich sterk ontwikkeld de laatste jaren. Van de vele saaie o-o wedstrijden is geen sprake meer. Er wordt nu aanvallend en risicovol voetbal gespeeld. Dat maakt het niet alleen leuker om te kijken maar ook om op te wedden. Je maakt de wedstrijden extra spannend door er geld op te zetten. Je kunt ook  op de Serie A wedstrijden via Unibet bijvoorbeeld!  

De beste clubs in Italië

De beste club in Italie is zonder twijfel ‘de oude dame’ Juventus. Juve is ook recordkampioen met maar liefst 29 scudettos. Daarnaa Volgende de Milanese clubs die allebei 18 keer kampioen zijn geworden. Andere sterke teams in de Italiaanse competitie zijn As Roma, Napoli en Fiorentina. De Italiaanse clubs weten ook altijd ver te komen in de Europese toernooien. 1: Juventus 2: AC Milan 3: Internazionale 4: Fiorentina 5: AS Roma 6: Napoli  

Wedden op de topscorer in Italië

De Italiaanse competitie stond voorheen bekend om de weinige goals die er gescoord worden. Daar is de laatste jaren weinig van te merken echter. Er staan twee speler bovenaan met allebei 16 goals, Carlos Tevez en Immobile van Torino. Daarna volgen Higuain en Rossi met beide 14 goals. Het valt vooral op hoeveel middenvelders er in de topscorerlijst staan. Het wedden op de topscorer is nog zeker de moeite waard dus!  

Wedden op de kampioen van de Serie A

Het kampioenschap in Italië lijkt al gespeeld te zijn dit seizoen. Net als vorige seizoen steekt Juventus weer ver boven de rest uit. De oude dame staat met nog 8 wedstrijden te gaan maar liefst 14 punten voor op de concurrenten. Alleen AS Roma maakt theoretisch gezien nog een kans om Juve in te halen.

 

Hoe kun je wedden op de Italiaanse competitie

Om te beginnen met wedden zul je jezelf eerst moeten . Je kunt wedden op deze competitie via alle bookmakers die je op onze homepagina vindt. Als je je via onze site aanmeldt via Unibet dan ontvangt je gelijk een dikke welkomstbonus! Wacht daarom niet langer en begin met het wedden op de Serie A wedstrijden. Let er wel op dat er zeer vaak gelijk wordt gespeeld!