Wedden op Primera Division Spanje

Wedden op de Primera Division Spanje

primera-division

De Spaanse competitie is misschien wel de mooiste competitie ter wereld. Technisch hoogwaardig voetbal, prachtige spelers, mooie clubs, veel temperament. En bij temperament past een gokcultuur. Wedden op voetbal, dat is dus ook wedden op de Primera Division, de Spaanse voetbalcompetitie. , ontvang de 50 Euro welkomstbonus en ga een gokje wagen op de Primera Division.

Achtergrond informatie van de Primera Division

De hoogste divisie in het Spaanse voetbal wordt de Primera Division genoemd. Ook in deze competitie zijn 20 voetbalteams actief. De Primera Division is één van de oudste competities, opgericht in 1928. De Spaanse Competitie staat natuurlijk bekend om het tactische en technische spel van vrijwel alle ploegen. Het Spaanse voetbalteam domineert het internationale voetbal natuurlijk niet voor niets. In de Primera Division maken de grote twee Spaanse ploegen al jaren de dienst uit. Het gaat vaak om Barcelona en Real Madrid. De eerste drie teams uit de competitie plaatsen zich automatisch voor de Champions League. De twee daaropvolgende ploegen plaatsen zich voor de Europa League. Aantal teams: 20 Huidige kampioen: FC Barcelona Aantal Champions League plaatsen: 4 (1 play-offs) Aantal Europa League plaatsen: 2    

Waarom wedden op de Primera Division?

De Spaanse competitie is natuurlijk een garantie voor doelpunten. Je kunt wedden op de kampioen, de individuele wedstrijden en de topscorer bijvoorbeeld. Je kunt ook  op de de wedstrijden in de Primera Division en deze gelijk bekijken. Dit kun je het beste doen via onze huisbookmaker Unibet.

 

De beste clubs in de Spaanse competitie

De Primera Division heeft niet veel sterke clubs in verhouding tot de andere Europese topcompetities. Toch heeft Spanje wel twee absolute topclubs met FC Barcelona en Real Madrid. De derde plaats is de laatste jaren vooral een prooi voor clubs als Atletico Madrid en Valencia. Daarachter heb je nog redelijk clubs als Betis Sevilla en Real Sociedad. 1: Barcelona 2: Real Madrid 3: Atletico Madrid 4: Valencia    

Wedden op de topscorer van Spanje

De drie teams die bovenin mee strijden kunnen allemaal nog de topscorer afleveren dit seizoen in de Spaanse competitie. Bovenaan staat C. Ronaldo van Real Madrid met 26 goals. Daarachter staat Diego Costa van Atletico Madrid met 23 goals. Op de derde plek staat wonderkind Lionel Messi met 21 goals. Messi heeft natuurlijk een hoop wedstrijden gemist dit seizoen. Het wedden op de topscorer biedt dus nog volop mogelijkheden!

 

Wedden op de kampioen van Spanje

De kampioensstrijd is ongekend spannend in het seizoen 2013-2014. Er strijden nog drie clubs om de titel. Gek genoeg maakt de underdog Atletico Madrid de meeste kans. Door de afgelopen Clasico staat FC Barcelona op de derde plaats met nog maar één punt achter de nummer twee Real Madrid.

 

Hoe kun je wedden op de Primera Division?

Om te beginnen met wedden zul je jezelf eerst moeten aanmelden bij een bookmaker. Je kunt wedden op deze competitie via alle bookmakers die je op onze homepagina vindt. Ga je nu en ontvang gelijk een dikke welkomstbonus! Wacht daarom niet langer en begin met het wedden op de Primera Division.