De top 10 meest gemiste spelers op het WK 2014.

Er zijn natuurlijk bij elk WK voetbal een paar spelers waarvan het wel jammer is dat ze niet met hun land in actie komen. We hebben een top 10 gemaakt van spelers die we het meest gaan missen dit WK. Heb je nog andere spelers die thuishoren in deze lijst van meeste gemiste spelers? Laat het hieronder weten. en ga genieten van de spelers die het voorrecht hebben er wel bij te zijn! en ga direct spelen met de Euro 50 bonus!  

Petr Cech (Tsjechië)Chech

Één van de beste doelmannen op de Europese velden is natuurlijk Petr Chech. De Chelsea goalie heeft zich helaas niet kunnen kwalificeren met Tsjechië. Ondankds dat Chech zich slechts 9 keer liet passeren in 10 voorronde wedstrijden. Dit elftal is natuurlijk een groot gemis op het prestigeuze eindtoernooi in Brazilie. Chech heeft al 105 interlands op zijn naam maar deze zomer mag hij helaas toekijken.      

Branislav Ivanovic (Servië)Branislav Ivanovic

Nog een Chelsea speler in deze lijst. Naast Cech heeft ook verdediger Ivanovic zich niet kunnen kwalificeren met Servië. De Serviërs werden in de kwalificatie nipt derde achter België en Kroatië. Ivanovic speelde alle wedstrijden in de kwalificatie maar het mocht niet baten. Toch is het jammer dat deze bikkelharde verdediger deze zomer niet aanwezig zal zijn.    

Daniel Agger (Denenmarken)Daniel Agger

Daniel Agger maakte een uitstekend seizoen door met zijn club Liverpool. Ondanks dat hij niet altijd een basisplaats had is hij nog altijd één van de beste verdedigers uit de Premier League. Ondanks dat Agger met Denemarken een tweede plek wist te behalen in de kwalificatie, ging Denemarken niet door. Alleen de beste acht landen die tweede werden mocht door naar Brazilië.      

David Alaba (Oostenrijk)David Alaba

Het verdedigende talent van Bayern München is David Alaba. Deze 21-jarige linksachter heeft zich helaas niet kunnen kwalificeren met zijn thuisland Oostenrijk.  Ondanks dat Alaba op jonge leeftijd al bijna alle grote prijzen heeft gewonnen krijgt hij dus geen kans om zich op het hoogste podium te bewijzen. In de kwalificatie was Alaba aardig op schot. Ook omdat hij af en toe als aanvaller werd opgesteld maakte de Oostenrijker maar liefst 6 goals. In de play-offs moest Oostenrijk het echter afleggen tegen Portugal.    

BaleGareth Bale (Wales)

De man die afgelopen zomer voor het hoogste transferbedrag ooit naar Real Madrid ging is helaas afwezig op het WK. Natuurlijk is het lastig voor een klein land al Wales maar deze keer hadden de supporter er toch aardig vertrouwen in omdat Wales naast Bale ook nog Joe Allen en Aron Ramsey in de gelederen heeft. Helaas werd Wales alsnog vijfde in de poule waardoor ze al vroeg uitgeschakeld waren.      

Henrikh Mkhitaryan (Armenië)Henrikh Mkhitaryan

De Armenier Mkhitaryan was voorheen een veelscorende speler bij Sjachtar Donetsk en maakte vorige jaar een soepele overstap naar Borussia Dortmund. Bij de Duitse topclub kwam Mkhitaryan ook direct tot scoren. Ook bij de Armeens nationale ploeg is hij de absolute ster. Armenië werd helaas vijfde in hun kwalificatiegroep waardoor ze vroeg uitgeschakeld waren.    

Marek HamsikMarek Hamsik (Slowakije)

De sterkhouder van de Italiaanse topclub Napoli maakt ook dit jaar weer een sterk seizoen door. Tijdens het vorige WK wist Slowakije het nog tot de achste finales te schoppen. Deze keer kwamen de Slowaken echter tekort en er werd verloren van kleine landen zoals Letland in de kwalificatie. Helaas zien we Hamsik daardoor geen mooie acties maken deze zomer.      

Arda Turan (Turkije)

Arda Turan

Het is alweer drie keer geleden dat Turkije zich kwalificeerde voor een WK. En dat terwijl ze het in 2002 nog tot de halve finales wisten te schoppen! Helaas betekent dit ook dat we geen Arda Turan gaan zien op WK. De behendige aanvaller van Atletico Madrid kwam negen keer in actie tijdens de kwalificatie maar hij kon het tij niet keren.    

Robert LewandowskiRobert Lewandowski (Polen)

Robert Lewandowski kan zich alvast gaan voorbereiden op de overstap naar Bayern München. Polen is een groot gemist dit jaar op het WK. De Poolse spits er niet bij is zal een positieve verassing zijn voor de centrale verdedigers op het WK dit jaar. Polen wist echter niet te imponeren tijdens de kwalificatie en werd vierde in de groep. Lewandowski maakte ook niet veel goals.      

Zlatan IbrahimovićZlatan Ibrahimovic (Zweden)

De speler die we het meest gaan missen dit WK is natuurlijk Zlatan. Hij maakt dit seizoen weer ongelooflijke goals bij PSG. Hij deed natuurlijk ontzettend zijn best maar Zlatan kon zich met Zweden niet plaatsen voor het WK. In de play-offs tegen Postugal maakte hij nog twee goals maar het was helaas niet genoeg en Portugal ging door.