BetClic 20 euro gratis


Nieuws: BetClick Officiële Hoofdsponsor VoetbalWedden.EU WK POOL: Doe mee en Win Gratis Wedtegoed!

BetClic – De Nieuwe Bookmaker van Europa

Ontvang nu 20 euro gratis bij uw eerste weddenschap!

BetClic | Nieuwe gast op het toneel van de Bookmakers in Europa
De Franse Bookmaker BetClic heeft sinds 2008 officieel haar deuren geopend. Daarmee is zij veruit de jongste bookmaker op het podium. En dat brengt voordelen met zich mee. Als nieuwkomer moest BetClic met mooie aanbiedingen en goede marketing komen om een positie in de markt te veroveren.

Met nu al miljoenen klanten is dat ruimschoots geslaagd. BetClic sponsort Olympique Lyon, Juventus en een groot aantal Portugese clubs. Verder biedt het nieuwe klanten een zeer interessanten 20 euro bonus wanneer men een account aanmaakt.

BetClic | 20 euro gratis inzetten | hoe werkt het ?
De bonus werkt in feite het zelfde als de Bonus van Bwin en Unibet. Men stort 20 euro, en men zet dat geld in. Heeft men gewonnen dan krijgt men nog eens 20 euro daarboven op gestort, gratis in het account.

Heeft men de weddenschap verloren dan krijgt men die dus terug. De eerste 20 euro zijn dus ‘on the house’: u loopt GEEN risico. Ideaal voor beginners!

Franse Bookmaker | Nederlandse taal!
Hoewel BetClic van origine een Frans bedrijf is, is de website ook volledig in het Nederlands toegankelijk en is er een Nederlands support team. U hoeft dus niet bang te zijn dat u uw Middelbare school Frans boekenpakket uit de oude kast moet halen.

Deze review is onafhankelijk tot stand gekomen
©VoetbalWedden.EU

Meer links:
Betclic op shirts Juventus
Betclic boos op UEFA