Alle informatie over het WK 2014

Als je wat geld wilt winnen met wedden op de voetbalwedstrijden tijdens het WK in 2014 dan is het verstandig om eerst wat informatie te verzamelen. We hebben zoveel mogelijk factoren al voor je op een rijtje gezet. We hebben bijvoorbeeld overzichten van alle spelers, landen, speelsteden en het gehele speelschema! Onder ‘Wedden op het WK’ vind je ook al onze wedtips. Je kan natuurlijk ook direct een en gaan spelen met de Euro 50 bonus!  

Speelschema van het WK 2014.

Hier vind je het volledige speeelschema van het WK voetbal 2014.  

De mooiste voetbalvrouwen van het WK 2014!

Natuurlijk is er meer te zien dan alleen voetbal, daarom hebben we een overzicht gemaakt van de mooiste voetbalvrouwen die we ook weer gaan zien in Brazilië.  

Brazilië bereid zich voor op het WK.

In 2014 word het Wereldkampioenschap voetbal voor de derde keer in Brazilië gehouden. Voordat er kan worden afgetrapt is Brazilië nog volop in de voorbereiding.  

De 10 grootste talenten om rekening mee te houden.

Naast alle gevestigde namen zullen er ook een hoop voetbaltalenten afreizen naar het WK voetbal in 2014. We hebben hier een top 10 van de beste talenten gemaakt.  

Een overzicht van alle deelnemende teams per continent.

Van elk continent komen dit jaar weer diverse landen naar het Wereldkampioenschap voetbal in Brazilië. Hier ziet u een overzicht van alle landen per continent.  

Een overzicht van alle WK 2014 speelsteden.

Brazilië heeft natuurlijk prachtige stranden maar de meeste wedstrijden gaan dan ook in het oosten gespeeld worden. Hier hebben we een overzicht van alle speelsteden voor je gemaakt!  

De beste coaches van het WK in 2014.

De voetballers zijn natuurlijk niet de enige deelnemers die invloed hebben op het pakken van de felbegeerde WK titel. We hebben daarom ook een overzicht gemaakt van de beste coaches van het WK voetbal 2014!  

Een overzicht van alle WK stadions in Brazilië.

Het WK in Brazilië staat voor de deur. Het was in het begin nog erg onzeker of de stadions wel op tijd af zouden zijn. Een overzicht van alle stadions vind je hier.  

Hoe kan je tickets kopen voor het WK 2014?

Het is nog erg onduidelijk voor veel mensen hoe je nou betrouwbaar tickets kunt kopen voor het komende WK in Brazilië. De twee beste manieren hebben we hier in kaart gebracht.  

Zelf naar het WK? Boek een reis!

Wil je zelf afreizen naar Brazilië om het Nederlands elftal te ondersteunen? Goed idee maar het boeken van een complete WK reis is nog erg lastig. Wij zetten daarom alle partners waar je reizen kunt boeken even overzichtelijk op een rijtje voor je.  

De top 10 meest gemiste spelers op het WK 2014.

Er zijn natuurlijk bij elk WK voetbal een paar spelers waarvan het wel jammer is dat ze niet met hun land in actie komen. We hebben een top 10 gemaakt van spelers die we het meest gaan missen dit WK. Hieronder kan je een overzicht vinden van bookmakers met de beste WK bonussen. Pak je kans en ga wedden op Oranje!

Bookmakers Bonus Review Direct aanmelden
€50,- gratis (TIP!) Review Unibet Unibet
logo_bwin €50,- gratis (TIP!) Review Bwin Bwin
logo_interwetten 100% tot €150,- Review Interwetten Interwetten
logo_ComeOn €5 + €300,- bonus Review Come On Come On
logo_888sport 100% tot €88,- Review 888 Sport 888 Sport
titanbet_bc €20,- gratis Review William Hill William Hill