William Hill

William Hill Recensie


William Hill is één van de grootste bookmakers op het gebied van wedden op voetbal. Vooral in het vaderland Groot-Brittannië is William Hill ongekend populair. Naast wedden op sport kunt je ook bij William Hill terecht om te spelen in een online casino. Ook de pokersoftware van deze bookmaker is zeer populair. William Hill is een beursgenoteerd bedrijf, je kunt de aandelen kopen op de Londen Stock Exchange. De waarde van deze bookmaker is maar liefst 4 miljard, hier staat je geld veilig dus!

 

Historie van William Hill

William Hill is opgericht in 1934 toen gokken en wedden nog verboden was in Engeland. De bookmaker heeft veel verschillende eigenaren gehad door de jaren heen maar het is nu een beursgenoteerd bedrijf. William Hill is ook eigenaar van het stadion van Sunderland en Newcastle United. Daarnaast kocht de bookmaker meer dan 600 wedkantoren in Engeland op. In 1998 was William Hill één van de eerste bookmakers die haar diensten ook online aanbood. Door deze strategie is William Hill één van de grootste bookmakers in Engeland en Europa geworden.

 

Maak een Account aan bij William Hill en krijg 25 euro bonus!

William Hill heeft een dikke bonus promotie: als nieuwe klant krijg je 25 euro gratis bonus bij je eerste storting. Dat betekent dus risicoloos wedden op een wedstrijd. Stel je hebt de wedstrijd Ajax – NEC (Winst Ajax: 1.40 Gelijkspel: 4.20 Winst NEC: 8.1) en je zet in op een verrassend gelijkspel. Als die wedstrijd dan ook gelijk eindigt heb je met je gratis geld ineens meer dan 200 euro verdiend! De 25 euro bonus is alleen geldig als je nog geen account hebt natuurlijk.

 

William Hill is ook sponsor van Malaga!

wh

 William Hill staat in Europa natuurlijk bekend als sponsor van de Spaanse subtopclub Malaga. De  Sjeik van de Spaanse club wou wel eens wat van zijn geld terug zien en besloot daarom het miljarden bedrijf aan te trekken als sponsor. Daarnaast worden  andere grote sportevents  gesponsord door de bookmaker. De naam William Hill is ook verbonden aan de uitreiking van het Sportboek van het jaar in Engeland.

 

Waarom wedden bij William Hill?

– Geen limieten

William Hill is één van de weinige bookmakers waar je bij sport meestal geen limiet hebt. Dit is vooral handig voor de grote gokkers omdat je dan lekker kunt inzetten hoeveel je wilt!

 

– Prima noteringen

William Hill houdt in principe bijna dezelfde noteringen aan als alle grote bookmakers. Er kan echter nog wel wat verschil tussen zitten. Kijk daarom altijd even naar verschillende bookmakers.

 

– Veilige bookmaker

Deze bookmaker is al meer dan 100 jaar oud en heeft altijd bekend gestaan als een betrouwbare bookmaker. Daarnaast is het een beursgenoteerd bedrijf, hier staat je geld dus wel veilig!

 

– Live en mobiel wedden

Net als de meeste grote bookmakers kun je tegenwoordig ook live wedden op wedstrijden bij William Hill. Ook voor mensen onderweg is er een William Hill app waarmee je gemakkelijk mobiel kan wedden.

 

– Dikke welkomstbonus

Als je je inschrijft bij William Hill krijg je gelijk een dikke welkomstbonus van 25 euro, dat is het inschrijven alleen al waard. Je kunt de gratis bonus gebruiken om het systeem te verkennen en je eerste bets te plaatsen!

 

wh

 

Schrijf je in bij William Hill!

De bookmaker William Hill wordt steeds populairder in Nederland en in heel Europa. Door de vele opties bij het wedden is dit ook een van de beste bookmakers volgens ons. Het grote voordeel voor de echte gokkers is dat de limieten weg zijn. Je kunt dus zoveel inzetten als je wil. Daarnaast kunt je als Nederlander gewoon met iDEAL betalen wat natuurlijk ‘Ideaal’ is. Als kers op de taart krijg je nog eens een dikke welkomstbonus als je je inschrijft bij William Hill, dus waar wacht je nog op? Open direct een account bij William Hill!