Wedden op WK Voetbal 2014

Het wedden op voetbalwedstrijden tijdens het WK maakt het toernooi natuurlijk nog spannender. Het is wel aan te raden om een beetje verantwoord te wedden. We hebben daarom alle informatie over het WK voor je verzameld. Op deze pagina vind je alle tips en informatie die je nodig hebt om te beginnen met wedden. Je kunt nu bijvoorbeeld ook Mobiel en Live wedden via onze huisbookmaker! Open direct een en ga spelen met de Euro 50 bonus!

Wie gaat het WK winnen (wedtips)

Hier vind je alle odds voor het winnen van de eindstrijd. Alle quoteringen per groep en land onderverdeeld.  

De top 5 grote favorieten voor de eindstrijd!

We hebben de grote topfavorieten van het komende WK voor u op een rijtje gezet. Let er wel op, deze favorieten zijn geselecteerd naar eigen inzicht.  

De gevaarlijkste outsiders!

De grote topfavorieten voor de titel hebben we al voor je op een rijtje gezet. Natuurlijk zijn er ook nog een paar andere landen die er zo maar met de titel vandoor kunnen gaan. Hieronder een overzicht van de gevaarlijkste outsiders.  

De topfavorieten voor de topscorertitel.

We weten natuurlijk nog niet hoe lang alle teams in de race blijven maar we hebben toch al een lijstje opgesteld met aanvallers een grote kans gaan maken op de topscorerstitel.  

De WK kansen van het Nederlands elftal (wedtips)

Hoe kan Nederland winnen dit WK. De bookmakers zien het namelijk somber in. Wij weten echter nog niet precies wat de selectie zal zijn voor het WK voetbal dus het is nog even speculeren hoeveel kans Oranje echt gaat maken.  

Live wedden op het WK

Ga je ook wedden tijdens het komende WK in Brazilië? Probeer dan ook eens het live wedden, dit bij de meeste bookmakers al mogelijk. Bij sommige bookmakers kun je zelfs de wedstrijd bekijken en tegelijk live geld wedden.  

Mobiel wedden op het WK

Ook het wedden via de mobiele telefoon wordt steeds meer gedaan. Bijna alle Nederlanders hebben tegenwoordig een smartphone en dat biedt de mogelijkheid om online te wedden op voetbal via je mobiel. Hieronder kan je een overzicht vinden van bookmakers met de beste WK bonussen. Pak je kans en ga wedden op Oranje!

Bookmakers Bonus Review Direct aanmelden
€50,- gratis (TIP!) Review Unibet Unibet
logo_bwin €50,- gratis (TIP!) Review Bwin Bwin
logo_interwetten 100% tot €150,- Review Interwetten Interwetten
logo_ComeOn €5 + €300,- bonus Review Come On Come On
logo_888sport 100% tot €88,- Review 888 Sport 888 Sport
titanbet_bc €20,- gratis Review William Hill William Hill