Wedden op PSV

PSV logoWedden op PSV

PSV uit Eindhoven is dit jaar helemaal overnieuw begonnen. De club lijkt het beleid aan te passen van vele transfers naar mee gebruik van jeugdspelers. Ook dit seizoen maakt PSV een turbulent jaar door. Na een diep dal maakt de ploeg van Coach Philip Cocu een flinke comeback. Wed nu op PSV voor het halen van de tweede plaats!

 

 

Achtergrondinformatie van PSV Eindhoven.

Plaats: Eindhoven

Stadion: Philips stadion

Opgericht in: 1913

Aantal keer kampioen: 21

Aantal Nationale bekers: 9

Aantal Europese bekers: 2

Bijnamen: Lampjes, Boerûh.

 

 

Actuele informatie over PSV.

De huidige coach is: Philip Cocu

De beste speler is: Bryan Ruiz

Het grootste talent is: Memphis Depay

De voorzitter is: Peter Swinkels

De huidige begroting is: 60.000.000

 

 

De huidige selectie van PSV.

De huidige selectie van PSV bestaat vooral uit een hoop talenten. PSV gaat minderen met het kopen van spelers en gaat de eigen jeugd meer de kans geven. Achterin staan drie grote talenten bij PSV met Rekik, Bruma en Willems. Ook de keeper is één van de grootste talenten op keepersgebied. Op het middenveld zorgen Stijn Schaars, Bryan Ruiz en Ji-Sung Park voor de nodige ervaring in het elftal. De aanval bestaat uit een paar grote talenten met Memphis Depay, Jurgen Locadia en Luciano Narsingh. Het is eigenlijk een wonder dat de huidige selectie van PSV niet hoger genoteerd staat.

 

 

Hoe hoog gaat PSV eindigen?

PSV stond in de winterstop nog op de achtste plaats maar de ploeg heeft een flinke comeback gemaakt. PSV staat nog maar één punten achter op Feyenoord die op de vierde plek staat. Als alle spelers fit blijven kan PSV nog ver komen. Het ligt natuurlijk ook aan de werkwijze van de onervaren coach Philips Cocu die in het begin moeizaam in zijn rol kwam. Denk jij dat PSV de tweede plaats nog kan bemachtigen? Dat is namelijk wel een weddenschap waard. De bookmakers schatten de kans namelijk niet erg hoog in waardoor de notering zeer interessant is.

 

 

Mobiel en live wedden op PSV.

Tegenwoordig kun je bij de meeste bookmakers ook live wedden op de voetbalwedstrijden. Je kunt ook een APP downloaden van onze huisbookmaker Unibet waarmee je gemakkelijk kunt wedden via je mobiel. Je kunt de wedstrijden zelfs gelijk live bekijken via je account. Mobiel wedden wordt ook steeds populairder.

 

 

Hoe kun je wedden op PSV?

Als je wilt beginnen met wedden zal je jezelf eerst moeten aanmelden bij één van de grote bookmakers. Je kunt wedden op deze competitie via alle bookmakers die je op onze homepagina vindt. Als je je via onze site aanmeldt via Unibet dan ontvangt je gelijk een dikke welkomstbonus! Wacht daarom niet langer en begin met het wedden op de wedstrijden van PSV.