Wedden op oranje

Hou je van wedden op voetbal en ben je fan van het Nederlands elftal? Het wedden op oranje is natuurlijk één van de leukste betmogelijkheden voor Nederlanders. Dit jaar kunnen we bijvoorbeeld weer tijdens het WK 2014 in Brazilië.   Wedden Oranje WK Brazilie 2014  

Wedden op Oranje tijdens het WK 2014 in Brazilië.

Dit jaar staat het Wereldkampioenschap voetbal op het programma. Dit jaar wordt het WK voetbal in Brazilië gespeeld. De verachtingen voor het Nederlands elftal zijn echter niet hoog, zowel bij de eigen fans als bij de bookmakers. Dit komt voornamelijk omdat de verdediging erg zwak is. Daarnaast is Kevin Strootman geblesseerd afgehaakt voor het WK. Strootman had zicht dit jaar net ontwikkeld tot één van de bepalende spelers bij AS Roma. Onze huisbookmaker Unibet schat de kans op een eindoverwinning van Oranje niet hoog in. Als je een euro inzet krijg je die keer 16 bij winst. De zijn overigens aan verandering onderhevig. Kijk snel en kies de weddenschappen met de beste quoteringen.  

Waarom wedden op Oranje?

Het wedden op een wedstrijd maakt het voetbal natuurlijk nog spannender. Het wedden op Oranje zorgt er voor dat je je zelf ook een beetje bondscoach voelt al zijn we daar natuurlijk sowieso wel goed in als Nederlanders. Je gaat met andere ogen kijken naar de wedstrijd als je er geld op inzet. Je kunt nu ook live wedden op de wedstrijden van Oranje via onze huisbookmaker Unibet. Wacht daarom niet langer, meld je aan en begin met het wedden op de voetbalwedstrijden van het Nederlands elftal!  

De coach van het Nederlands elftal (anno 2014): Louis van Gaal

Geen introductie nodig. Topcoach die zichzelf bewezen heeft zowel op nationaal als internationaal niveau. We zijn benieuwd hoe hij het bij Manchester United gaat doen.  

De topspelers van Oranje (anno 2014)

Oranje heeft nog steeds een paar grote spelers voor wie het WK in 2014 waarschijnlijk het laatste toernooi wordt. Dit geldt vooral voor de topspelers als Robben, van Persie en Sneijder. Het is natuurlijk nog niet zeker of zij ook het EK in 2016 gaan halen. Daarom is het tijd dat deze gouden generatie nog één keer van zich laat zien tijdens een groot eindtoernooi. 1. Arjen Robben 2. Robin van Persie 3. Wesley Sneijder  

De beste prestaties van Oranje in het verleden

Hoewel het Nederlands elftal vrijwel altijd hoge ogen gooit op internationale toernooien vallen de in het verleden behaalde resultaten natuurlijk enigszins tegen. Oranje heeft het maar liefst drie keer de finale van een wereldkampioenschap gehaald maar wist deze geen één keer winnend af te sluiten. De beste prestatie van Oranje is de winst van het Europees Kampioenschap in 1988. 1. Winnaar EK 1988 2. Finale WK 1974 3. Finale WK 1978 4. Finale WK 2010   Hieronder kan je een overzicht vinden van bookmakers met de beste WK bonussen. Pak je kans en ga wedden op Oranje!

Bookmakers Bonus Review Direct aanmelden
€50,- gratis (TIP!) Review Unibet Unibet
logo_bwin €50,- gratis (TIP!) Review Bwin Bwin
logo_interwetten 100% tot €150,- Review Interwetten Interwetten
logo_ComeOn €5 + €300,- bonus Review Come On Come On
logo_888sport 100% tot €88,- Review 888 Sport 888 Sport
titanbet_bc €20,- gratis Review William Hill William Hill