Wedden op Manchester United

Manchester United logoWedden op Manchester United

Een van de oudste en mooiste clubs van de wereld is natuurlijk Manchester United. De trouwe supporters en het jarenlange bewind van Sir Alex Ferguson sprak vele voetbalfans. De nieuwe coach David Moyes heeft echter nog veel moeite om het nieuwe Manchester United gestalte te geven. Wedden op Manchester United is erg onzeker omdat de Red Devils veel punten verspelen dit seizoen. Hier vindt je alle informatie en de actuele noteringen van Manchester United.

 

 

Achtergrondinformatie van Manchester United

Plaats: Manchester

Stadion: Old Trafford

Opgericht in: 1878

Aantal keer kampioen: 20 keer

Aantal Nationale bekers: 44

Aantal Europese bekers: 5

Bijnamen: Macunians, Red Devils.

 

 

Actuele informatie over Manchester United

De huidige coach is: David Moyes

De beste speler is: Robin van Persie

Het grootste talent is: Januzaj

De voorzitter is: Joel & Avram Glazer

De huidige begroting is: 435.000.000

 

 

De huidige selectie van Manchester United

De huidige selectie van Manchester United is lang niet zo slechts als je zo denken als je de ranglijst ziet. De keeper is ook bezig aan een goede ontwikkeling na een slechte start dit seizoen. David de Gea blijft toch één van de grootste talenten op keepersgebied. De verdediging is één van de zwakste linies in jaren bij Manchester United. De ervaren verdidigers Vidic en Ferdinand zijn nog wel goed maar zijn in de herfst van hun carrière. Daarnaast heeft Manu achterin spelers als Jones, Smalling en Raphael die nog niet over het gewenste niveau beschikken. De ervaren Ryan Giggs is nog steeds actief op het middenveld. Manu heeft bovendien in de winterstop een speler van een concurrent aangetrokken voor het middenveld, Juan Mata. Verder is de ervaren Carrick altijd een zekerheidje. Shinji Kagawa komt helaas nog meer weinig aan de bak onder de nieuwe keus. Als je naar de aanval kijkt dan is het ongeloofwaardig dat the Red Devils zo laag staan. Alleen al voor de spitspositie kan de coach kiezen uit spelers als Robin van Persie, Wayne Rooney, Danny Wellbeck en Javier Hernandez. Op de flanken hebben ze veel loopvermogen met Valencia, Young en Nani.

 

 

Hoe hoog gaat Manchester United eindigen?

Manchester United is dit jaar bezig aan een dramatisch seizoen. Dit komt voornamelijk omdat hun topspeler Robin van Persie vaak geblesseerd is dit seizoen. Manchester United is sterk afhankelijk van hun topscorer blijkt wel dit seizoen. Vorig seizoen maakte de Nederland nog 26 goals waar hij dit jaar blijft steken op 13 goals tot nu toe. De Mancunians staan op een bedroevende achtste plaats wat één van de slechtste prestaties uit de clubgeschiedenis zou zijn. Kan Manchester United dit seizoen nog enigszins goedmaken denk je? Ga dan wedden op de wedstrijden Manchester United!

 

 

Mobiel en live wedden op Manchester United.

Tegenwoordig kun je bij de meeste bookmakers ook live wedden op de voetbalwedstrijden. Je kunt ook een APP downloaden van onze huisbookmaker Unibet waarmee je gemakkelijk kunt wedden via je mobiel. Je kunt de wedstrijden zelfs gelijk live bekijken via je account. Mobiel wedden wordt ook steeds populairder.

 

 

Hoe kun je wedden op Manchester United?

Als je wilt beginnen met wedden zal je jezelf eerst moeten aanmelden bij één van de grote bookmakers. Je kunt wedden op deze competitie via alle bookmakers die je op onze homepagina vindt. Als je je via onze site aanmeldt via Unibet dan ontvangt je gelijk een dikke welkomstbonus! Wacht daarom niet langer en begin met het wedden op de wedstrijden van Manchester United.