Wedden op de Jupiler League NL

Jupiler League

Wil je wedden op alle Nederlandse wedstrijden? Dan moet je ook de eerste divisie meenemen natuurlijk. De Jupiler League biedt ook volop mogelijkheden om geld te winnen. Met maar liefst 20 teams in één competitie is de spanning nog groter geworden. Hier vindt je alle informatie over het wedden op de Jupiler League wedstrijden.

 

 

Achtergrond informatie van de eerste divisie in Nederland

De tweede league in Nederland wordt ook wel de eerste divisie genoemd omdat de hoogste afdeling van het Nederlandse voetbal al de Eredivsie wordt genoemd. De laatste jaren draagt de competitie de naam Jupiler League omdat het voetbal wordt gesponsord door het Belgische bierbedrijf Jupiler. De laatste jaren is deze competitie van 18 naar 20 teams gegaan waardoor het nog spannender wordt. De huidige kampioen van de Nederlandse eerste divisie is SC Cambuur. De kampioen promoveert automatisch naar de Eredivisie en de tweede, derde en alle periodekampioenen mogen strijden in de play offs om een plek in de Eredivisie.

Aantal teams: 20

Huidige kampioen: SC Cambuur

 

 

Waarom wedden op de eerste divisie?

Sinds er twintig teams zijn in de competitie is de eerste divisie in Nederland nog spannender geworden. Er wordt regelmatig gestunt met uitslagen met dubbele cijfers. Het wordt natuurlijk nog spannender als je geld inzet op deze wedstrijden. Het is ook erg leuk om te wedden op de winnaar van de vier periodes waarmee je eigenlijk op vier kleine competities kunt wedden. Je kunt ook je geld inzetten op het team dat doorgaat naar de Eredivisie. Je kunt ook live wedden op de tweede divisie tegenwoordig via onze huisbookmaker Unibet.

 

De beste clubs in de Jupiler League

Het is relatief lastig om de beste teams te benoemen in deze competitie omdat de betere teams vaak doorgaan naar de Eredivisie. De andere kant op gaan de afvallers uit de Eredivisie elk jaar naar de Jupiler League. De beste teams in de eerste divisie zijn de laatste jaren toch wel de Graafschap, FC Dordrecht en natuurlijk Sparta die eigenlijk toch in de Eredivisie thuishoort.

 

Wedden op de topscoorder in de Jupiler League

Één van de aspecten die de Jupiler League zo leuk maakt is de hoeveelheid doelpunten die er vallen. Er is daarom een lange lijst met spelers die nog kans maken om topscorer te worden. De belangrijkste kandidaten zijn R. Mühren van Volendam (21 doelpunten), L. Veldwijk (21 doelpunten) en Ruudje Boymans met twintig doelpunten. Denk jij al te weten wie de topscoorder wordt. Meld je dan nu aan bij een bookmaker en plaats je bet.

 

Wedden op de kampioen van de de Jupiler League

De kampioenstrijd in de eerste divisie van Nederland is altijd superspannend. Hoewel er geen Europese tickets te verdelen zijn kan de kampioen gelijk doorstoten naar hoogste afdeling, de Eredivisie. In de Eredivisie kunnen de teams veel meer geld verdienen door de televisierechten. Hierdoor kan het een grote omslag zijn voor een club om te promoveren naar de Eredivisie. Het jaar erop kan je zelf al Europees spelen. Dit jaar maken FC Dordrecht en Willem 2 de meeste kans op het kampioenschap. Wed nu op jou favoriet voor het kampioenschap!

 

Hoe kun je wedden op de Jupiler League

Om te beginnen met wedden zul je jezelf eerst moeten aanmelden bij een bookmaker. Je kunt wedden op deze competitie via alle bookmakers die je op onze homepagina vindt. Als je je via onze site aanmeldt via Unibet dan ontvangt je gelijk een dikke welkomstbonus! Wacht daarom niet langer en begin met het wedden op de wedstrijden in de Jupiler League.