Verantwoord Wedden

Verantwoord Wedden via VoetbalWedden.EU

Uit onze algemene voorwaarden blijkt duidelijk dat VoetbalWedden.EU niet verantwoordelijk is voor acties van bezoekers/spelers die via onze site een goksite bezoeken en gokken op voetbal. Toch nemen we een deel van de verantwoordelijkheid en uiten deze middels deze pagina waarop we advies verlenen over verantwoord wedden.

Weet wanneer te stoppen
Gokken is iets moois. Maar we kennen allemaal de andere kant van het gokken. Geld riskeren op een wedstrijd waarvan je denkt te weten wie gaat winnen, maar uiteindelijk komt je voorspelling niet uit. Vergelijk het met fixeren op een nummer bij roulette, maar altijd erop vallen, dat gebeurt helaas niet. Kortom, je wint niet altijd met wedden. Verliezen is ‘part of the game’. Gokken zou immers niet gokken zijn als er geen risico is. Dat is waar de spanning vandaan komt. En dat risico bestaat uit geld te verliezen. Als je gokt, kan en zal je geld verliezen – het is een deel van het pakket. Toch is verliezen niet het grootste nadeel van het gokken. Spelen om verliezen terug te winnen of voor meer dan je kunt veroorloven is het échte probleem. Voor sommigen wordt gokken dan een verslaving die hun financiële gezondheid en persoonlijke relaties bedreigt.
VoetbalWedden.EU heeft haar bookmakers zorgvuldig uitgezocht. Bookmakers die zorg dragen en aandacht besteden aan verslaving. Neem Unibet, opgericht door spelers, voor spelers. Ook zij begrijpen de gevaren van het gokken en beseffen dat het niemands belang dient wanneer een speler zichzelf in de problemen werkt. Daarom is Unibet lid geworden van G4, de Global Gambling Guidance Group. Deze organisatie is speciaal opgericht om verantwoord wedden met verstandige regels en protocollen voor klanten en de industrie als geheel aan te pakken.

Blijf in controle
Uit onderzoek blijkt dat de kans op gokverslaving wordt verlaagd als klanten vooraf beslissen hoeveel geld ze beschikbaar hebben voor gaming. Daarom bieden bookmakers zoals Unibet spelers de kans om wekelijks of maandelijks uitgavengrenzen in te stellen. En als ze willen of moeten, kunnen spelers ervoor kiezen om een complete pauze in te lassen of zichzelf te blokkeren van de site, en andere gaming sites, voor een langere periode.

Hulp is altijd beschikbaar
De volgende bedrijven geven meer informatie over de vermindering van de gevaren van het gokken:

CyperPatrol
Contentwatch
Netnanny
Netmom
Gambling Therapy
Gamcare
Gordon House Association

Als u vermoedt dat u een gokprobleem heeft, wacht dan niet met hulp vragen. Ons personeel is goed getraind om verantwoord wedden problematiek het hoofd te bieden en u te adviseren.

Terug naar de homepage van voetbal wedden . eu