Uitleg Betaalmethodes

Betaalmethodes

Online wedden op voetbal is veel en veel gemakkelijker dan via bijv. de Toto. Geen formuliertjes invullen, geen gerommel met cash geld, geen reistijd naar de sigarenhandel. Wedden op voetbal via internet gaat snel, makkelijk en effectief. Een van die redenen is dat de online betaalmethodes vaak enorm makkelijk van opzet zijn en toch betrouwbaar. VoetbalWedden.EU zet exclusief voor jou de beste betaalmethodes op een rij. Zodat je zo snel mogelijk aan de gang kan met gokken op voetbal!

Moneybookers (tegenwoordig Skrill)

moneybookersMoneybookers (tegenwoordig Skrill geheten) is volgens ons misschien wel de beste betaalmethode om online transacties van en naar bookmakers te doen. Het aanmaken van een account bij Skrill kost weinig tijd. Skrill vraagt eenmalig een scan van je paspoort/kopie van een bankafschrift met daarop je adres, en daarna valt men je nooit meer lastig. Een ander voordeel van Skrill is dat letterlijk ALLE bookmakers haar als een van de favoriete en geaccepteerde betaalmethodes hebben aangewezen. Je hebt in je bookmaker account een ‘Cashier’: hier klik je Skrill aan, je logt in je account en je vult het bedrag in dat je wilt overboeken. Binnen 10 seconden staat dat bedrag op je account! Ideaal dus. En wat te denken van de enorm lage transactiekosten. Storten naar een bookmaker kost niets, overschrijven naar een bankrekening kost nauwelijks iets, geld uploaden via iDEAL kost ook niets. Je kunt Skrill zien als een online bankrekening, vergelijkbaar met je Rabobank, ABN AMRO of Postbank rekening. Het is zeer eenvoudig, overzichtelijk en vooral: betrouwbaar! Tientallen miljoenen mensen hebben reeds een Skrill rekening, waarom jij nog niet? Maak nu een account bij Skrill

Neteller

neteller_logoNeteller is een wat langer bestaande online betaalmethode, vergelijkbaar met Moneybookers. Je kunt er precies op dezelfde manier binnen no-time (enkele seconden) je geld van je Neteller account naar je bookmaker account loodsen. Neteller heeft een iets ingewikkelder registratieproces: je hebt bijvoorbeeld verschillende accountstatussen, waarbij je dus door een aantal stappen (upgrades) heen moet. Verder zijn ze bij Neteller wat strikter m.b.t. verificatie van persoonsgegevens. Dat heeft als voordeel dat ze misschien nog beter beveiligd zijn dan Moneybookers.Maak nu een account bij Neteller Mocht je bijv. inloggen in je Neteller account vanuit een ander land dan Nederland, dan wordt je account geblokkeerd vanwege veiligheidsredenen. Niet handig, maar het voorkomt wel dat mensen in het buitenland je account kunnen hacken. Een ander voordeel van Neteller t.o.v. Moneybookers is de Net+ Card. Dit is een mastercard waarmee je door heel Nederland in restaurants en winkels kan betalen en eveneens geld kan pinnen uit de muur. Het grote pluspunt hiervan is dat je dus geld kan ‘witwassen’: je hoeft nooit belasting te betalen over dit geld omdat de belasting simpelweg niet bij je rekeninggegevens kan zoals dat wel het geval is bij nationale, offline bankrekeningen (ABN AMRO, Rabobank etc.)

iDEAL

ideal_logoDe iDEAL betaalmethode is voor veel Nederlanders de ultieme manier om geld te storten naar en eraf te halen uit bookmaker accounts. iDEAL is namelijk pijlsnel: vanuit je eigen bankrekening kun je meteen storten zonder dat daar een heel overschrijvingsproces tussen zit. Je hebt dus binnen 1 minuut je geld op je bookmakerrekening. Een nadeel is dat al je rekeningactiviteiten (storten en terugstorten) zichtbaar zijn op je eigen rekening, dus ook voor de belastingdienst. Een probleem dat Neteller en Moneybookers niet hebben.

Bankoverschrijving

ABN AMRODeze ouderwetse methode is misschien wat achterhaald maar wel gewoon een optie. Misschien vind je iDEAL wel ‘te’ snel. En laten we eerlijk zijn, als je geld zo makkelijk op internet komt te staan, is de grens om te gokken wellicht te klein. Bij een bankoverschrijving ben je een hele tijd bezig voordat je geld er daadwerkelijk op staat. Je moet de gegevens invullen van jouw bank en de bank van de bookmakers, en daarna 4-6 dagen wachten voordat het geld aangekomen is.

Creditcard

Credit-Card-LogosNet zo makkelijk als iDEAL is de creditcard optie. Als je over een master/visa card beschikt dan kun je deze kaart gebruiken om direct geld over te boeken naar je bookmakeraccount. Simpel en snel dus. Een nadeel is dat de grens voor gokken misschien weer niet erg hoog wordt en dat je gegevens beschikbaar zijn voor de belasting. Een ander nadeel is dat bookmakers verplicht zijn bij creditcards extra verificatie en veiligheidsprocedures toe te passen omdat het nu eenmaal een minder gecontroleerde betaalmethode is. Na een X aantal stortingen zullen ze dus om je paspoort en je rekeningafschrift vragen.

VoetbalWedden.EU raadt u aan om een Moneybookers account te openen. Het is de meest onbureacratische, betrouwbare en ook een vaak gebruikte en graag geziene partner bij Bookmakers.

Zo, genoeg informatie over betaalmethodes. Tijd om de daad bij het woord te voegen. en ga wedden op voetbal met de Euro 50 welkomstbonus!