TitanBet

TitanBet: een nieuwe speler in de markt

Met online sportweddenschappen dat aan veel populariteit wint in de hele wereld, heeft Titan besloten om mee te doen aan de actie op de markt en is al snel zeer populair geworden onder de “hardcore”-sportfans, met name op het gebied van voetbal weddenschappen. De site biedt weddenschappen op bijna elke sport en uit competities van over de gehele wereld, evenals vele andere toonaangevende functies die er zijn om elke voetbal gokker aan het lachen te maken.

titanbet

Van TitanPoker naar TitanBet
Titan Bet heeft nu al veel krediet opgebouwd na een snelle start, gebaseerd op haar betrouwbaarheid, snelle betalingen, eenvoudig softwaresysteem, en de zeer concurrerende quoteringen in online sportweddenschappen. De site streeft er naar, en slaagt erin, in het leveren van een ongeëvenaarde sport en voetbal weddenschappenervaring voor online gamers. Reeds voor de lancering van Titan Bet bestond het Titan Brand al een tijdje, met name gefundeerd in de poker wereld met als brand: Titan Poker.

Interessante competitieve 250 euro bonus bij TitanBet
Meteen vanaf het begin, kunnen klanten bij Titan Bet  genieten van een 100% tot €250 bonus, evenals een 50% tot $ 250 bonus bij Titan Poker. Een andere leuke feature is het single-wallet (enkelvoudig kassier platform voor beide portals) – wat betekent dat elke storting gemaakt op ofwel Titan Bet of Titan Poker ook kan worden gebruikt om te wedden op de andere.

man utd chelseaTitanBet Features
Extra leuke features zijn onder andere real-time live weddenschappen (die het mogelijk maakt om te wedden op teams op het moment dat ze spelen), up-to-date statistieken, live scores, en een gebruiksvriendelijk, eenvoudig te gebruiken interface navigatie.
Titan Bet is een full service sportweddenschappen site dat alle soorten van competities en sport covers uit de hele wereld verwelkomt om zo alle sportfans het mogelijk te maken om in te zetten op hun favoriete team, speler of een spel.

>>Nu aanmelden en 250 euro gratis ontvangen!

Deze TitanBet Review is onafhankelijk tot stand gekomen.

© VoetbalWedden.EU