Wedden op de Premier League Engeland

Wedden op de Premier League Engeland

premier leagueWedden op de Premier League, het Voetbalwalhalla voor menig voetballiefhebber. En voor menig gokker. Engeland is sowieso een walhalla voor wedden op voetbal. Overal op straat zie je de bookies terug. Het zijn er bijna meer dan bakkers en slagers. En niemand die het raar vindt! Zo voetbal-minded is Engeland. Reden te meer om op deze competitie te gokken. De sfeer, het enorme aantal wedstrijden, de onvoorspelbaarheid, het maakt het een onovertroffen atmosfeer. Kijk op deze pagina voor de laatste en meld je hier aan om een en de Euro 50 bonus te incasseren!

 

Achtergrond informatie van de Premier League

De Premier League is de beste bekeken competitie van de wereld. Dit komt door het aanvallende voetbal, de sterke teams en de spelers die van over hele wereld naar Engeland komen om hun kunsten te vertonen. Dit is ook de oudste competitie van de wereld. Al in 1888 waren er profteams in Engeland actief. In 1992 is de naam veranderd van First division naar de Premier League. Er zitten 20 teams in de competitie. Hiervan mogen de drie eerste teams gelijk naar Champions League. De vierde mag naar de play-off hiervoor. De nummers 5, 6 en 7 mogen naar de Europa League. De ploegen die degraderen gaan naar de Championship. De laatste drie teams degraderen direct naar deze tweede divisie. Aantal teams: 20 Huidige kampioen: Machester United Aantal Champions League plaatsen: 4 (1 play-offs) Aantal Europa League plaatsen: 5 (2 via de beker)  

Waarom wedden op Engels Premier League?

De Premier League is natuurlijk de mooiste voetbalcompetitie van de hele wereld. Met de vele topteams staat er elk weekend wel weer een topper op de agenda waar je een bet op kunt plaatsen. Het wedden op voetbal maakt het natuurlijk extra spannend. Je kunt ook  op de Premier League wedstrijden via onze huisbookmaker Unibet.

 

De beste clubs uit Engeland

De Engelse competitie is ongetwijfeld één van de, zo niet dé sterkste competitie van de wereld. Dit is voornamelijk het gevolg van de extreem hoge salarissen die er betaald worden. Engeland is nou eenmaal het voetballand. De beste clubs zijn toch wel Manchester United en Liverpool die ook de meeste kampioenschappen op hun naam hebben. De laatste jaren zijn Chelsea en Manchester City steeds meer geld gaan uitgeven waardoor zij ook altijd bovenin meedoen. Daarnaast doen Arsenal en Tottenham vaak mee in de bovenste regionen. 1: Manchester United 2: Chelsea 3: Liverpool 4: Manchester City 5: Arsenal 6: Tottemham Hotspur

 

Wedden op de topscorer van de Premier League

Waar Robin van Persie de afgelopen twee seizoenen topscorer was moet hij het dit jaar afleggen tegen het superduo van Liverpool. Liverpool heeft namelijk twee spitsen die allebei bovenaan de topscorerlijst staan, Luis Suarez (28 goals) en Daniel Sturridge (19 goals). Het ligt voor de hand dat de Uruguayaan niet meer in te halen is. Opvallend is dat de derde plaats wordt ingenomen door een middenvelder, namelijk Yaya Touré.

 

Wedden op de kampioen van Engeland

De eindstrijd om het kampioenschap is dit jaar razend spannend in de Premier League. Eerst stonden Arsenal en Liverpool bovenaan maar nu maken Chelsea en Manchester City de meeste kans. Er kan echter nog van alles gebeuren. Volgens de bookmakers heeft het Chelsea van coach Mourinho de meeste kans op de titel.    

Hoe kun je wedden op de Premier League?

Om te beginnen met wedden zal je jezelf eerst moeten aanmelden bij een bookmaker. Je kunt wedden op deze competitie via alle bookmakers die je op onze homepagina vindt. Als je je aanmeldt bij Unibet dan ontvangt je gelijk een dikke welkomstbonus van Euro 50! Wacht daarom niet langer en begin met het wedden op de Engelse Premier League.