Mobiel wedden

We besteden steeds meer tijd achter onze smartphone omdat we alles snel willen opzoeken en uitvoeren. Daarom hebben de grote bookmakers sinds een aantal jaar ook de mogelijkheid om mobiel te wedden op sportwedstrijden en met  name op voetbal. Veel mensen zitten niet vaak achter hun computer en willen toch graag inzetten op wedstrijden. Mobiel wedden maakt dat mogelijk, vanaf nu kun je altijd en overal geld inzetten op voetbal!

 

Waarom mobiel wedden?

is niet alleen sneller, het is vaak ook nog leuker. Je kunt bijvoorbeeld een wedstrijd kijken op TV en gelijk via je mobiel geld inzetten op de wedstrijd. dat maakt de wedstrijd natuurlijk nog spannender!  

Overal wedden op je mobiel

Mobiel wedden geeft je de mogelijkheid om overal in te zetten op voetbal wedstrijden. Als je in de klas zit of op je werk bijvoorbeeld. Op de gekste plekken schiet je soms nog te binnen dat je geld had willen inzetten op de wedstrijden die gespeeld worden. Vanaf nu kun je overal inzetten via je mobiel!  

Op elk moment wedden

Je bent natuurlijk ook minder gebonden aan de tijd als je mobiel kunt wedden. Als je bijvoorbeeld niet op tijd thuis bent om te wedden op de wedstrijd die die avond gespeeld gaat worden dan is het mobiel wedden de enige uitkomst.  

Hoe kan je mobiel wedden?

Het mobiel wedden gebeurt bij alle bookmakers via een APP. Je kunt natuurlijk ook gewoon surfen naar de website van de bookmaker via je mobiel. Dat is echter een stuk minder duidelijk, minder snel en je kunt moeilijker inzetten door de vele keuzes op de website. Nadat je de APP gedownload hebt kun je inloggen. Als je nog geen account hebt moet je die wel eerst aanmaken. Om te wedden heb je natuurlijk wel saldo nodig. Je kunt daarom ook gelijk storten via de APP. Vervolgens kun je scrollen tussen alle sporten en wedstrijden en beginnen met wedden! Hieronder hebben we alle stappen nog eens voor je op een rijtje gezet!  

Via welke bookmaker kan je mobiel wedden?

Mobiel wedden kan tegenwoordig via alle grote bookmakers. We raden je natuurlijk aan om mobiel te wedden via onze huisbookmaker Unibet. Hier krijg je gelijk een bonus namelijk! Daarnaast beschikt Unibet over de meest uitgebreide mogelijkheden om mobiel te wedden. Hier kun je wedden op bijna alle wedstrijden en sporten! Op onze homepagina vindt je een overzicht van alle bookmakers!  

De grootste Bookmakers voor het mobiel wedden:

 

 1.

 2. Bwin

 3. Betfair

 

Wat moet je doen?

 

 1.

 2. Maak een account aan

 3. Stort geld op je account en ontvang de bonus

 4. Wedden maar!