LIVE wedden

Dankzij de grote vraag van voetbalwedders uit de hele wereld zijn de grote bookmakers een paar jaar geleden begonnen met het live wedden op sport. Het is gebleken dat het voetbal een stuk spannender wordt als mensen er live op kunnen wedden. Het live wedden biedt ook ongekende mogelijkheden zoals het wedden op een penalty serie of een verlenging. Daarnaast kun je ook nog gewoon live wedden op kaarten, doelpunten(makers) en zelfs corners! Het live wedden brengt daarom een extra dimensie voor het wedden op voetbal. Als je geld kunt inzetten tijdens de wedstrijd heb je bovendien veel meer informatie om je weddenschap op te baseren. Je weet al wie er speelt en wie er geblesseerd is uitgevallen voor de wedstrijd bijvoorbeeld. TIP: ! Open nu een account en ga spelen met de Euro 50 bonus!  

Tips voor het live wedden op voetbal!

Het live wedden werkt wel een beetje andere dan het normale wedden op voetbalwedstrijden. Er zijn een paar belangrijke punten waar je rekening mee moet houden. We hebben de belangrijkste tips hier voor je op een rijtje gezet.  

 1. Bet vaker maar kleinere bedragen

Voor het live wedden is het aan te raden om je kansen enigszins te verspreiden. Het is aanbevolen om vaker kleinere bedragen in te zetten op basis van het verloop van de wedstrijd. Je kunt je bets die je al gedaan hebt niet meer aanpassen maar je kan wel een nieuwe bet plaatsen natuurlijk.  

 2. Vertragingen en veranderingen in de noteringen

De odds veranderen continu bij het live wedden. Je moet daarom je infromatie paraat hebben en snel kunnen inzetten. Als je te laat bent kan het zijn dat de notering al aangepast is of helemaal niet meer relevant is zelfs. Houdt er rekening mee dat de live noteringen vaak ongeveer een halve minuut achterlopen op het live voetbal.  

 3. Focus je op het begin van de wedstrijd

Het begin van de voetbalwedstrijd zegt altijd veel over het verloop. Je kunt vaak al zien welk team de overhand heeft of beter staat opgesteld. De noteringen veranderingen echter vaak pas als er gescoord wordt of als er andere grote dingen gebeuren in een wedstrijd. Als je dus goed oplet wie het beste van het spel heeft op het begin van de wedstrijd dan kun je beter beslissen waar je je geld op inzet!    

Waar kun je live wedden op voetbal?

Bij de meeste grote bookmakers kun je tegenwoordig al live wedden op voetbalwedstrijden en andere sporten. Onze huisbookmaker Unibet is zelf gespecialiseerd in . Unibet heeft een uitgebreide afdeling waar je alle actuele wedstrijden kan vinden met de live noteringen. Deze veranderen wel vaak dus let hier goed op. Andere bookmakers waar je live kan wedden op voetbalwedstrijden zijn bijvoorbeeld Bwin, William Hill en Betclic. De noteringen verschillen vaak per bookmaker dus meld je aan bij alle bookmakers en zoek de beste odds op!   Je kunt tegenwoordig zelfs de wedstrijd live bekijken als je er geld op inzet. Onze huisbookmaker Unibet biedt deze mogelijkheid bij vrijwel alle topwedstrijden. Je hoeft alleen een account aan te maken en saldo toe te voegen. Vervolgens kun je via het ‘live wedden’ gedeelte de wedstrijd ook nog eens live bekijken. Wacht daarom niet langer en begin met live wedden op voetbal!