LIVE Voetbal Kijken

Live voetbal kijken heeft de laatste jaren flink aan populariteit gewonnen. Je kunt en tegenwoordig op verschillende manieren de wedstrijden live volgen. Dit kan zelf via de website van je bookmaker. Op deze pagina vindt je meer informatie over het live voetbal kijken. TIP: ! Open nu een account en ga spelen met de Euro 50 bonus!

Manieren om Live voetbal te kijken

Er zijn verschillende manieren om live voetbal te kijken. Via je TV of gewoon via internet op je laptop of PC. Beide manieren lichten we hier even uit.  

Live voetbal op TV kijken

Om voetbal live op TV te kijken zijn er twee grote kanalen in Nederland. Fox Sports en Sport1. Fox Sports zend de Engelse, Franse, Duitse en Nederlandse competitie uit, voldoende voetbalwedstrijden om van te genieten dus. Sport 1 heeft het afgelopen jaar een paar competities af moeten staan aan Fox waardoor Sport1 alleen nog de Spaanse, Braziliaanse en Italiaanse competitie uitzend.  

Live voetbal op internet kijken

Je kunt ook gewoon op je PC of laptop voetbal kijken als je beschikt over een internetaansluiting. De Nederlandse Eredivisie kun je ook op internet kijken via Fox sports. Via het online kanaal van Sport1 kun je de Italiaanse en Spaanse competitie volgen. Hiervoor betaal je wel een maandelijks bedrag maar dat is erg laag, vaak een tientje per maand. Sport 1 zend ook de Champions League wedstrijden nog uit, dit is beter dan Nederland 3 omdat Sport1 alle wedstrijden uitzend over verschillende kanalen. Daarnaast kijken veel mensen voetbal via een illigale streamsite. Dit kunnen we niet aanbevelen omdat de kwaliteit en snelheid vaak erg laag is.  

De leukste wedstrijden om live te kijken.

Het leukste om live te kijken blijft toch wel de Europese wedstrijden die gewoon op Nederland 3 en Veronica zijn. De Champions league is dan ook nog steeds de best bekeken competitie ter wereld. De komende tijd gaan we vooral live wedstrijden van het WK voetbal 2014 bekijken natuurlijk. De leukste wedstrijden om live te kijken zijn toch wel de klassiekers en derby’s. De Clasico van Spanje is wereldwijd vaak de best bekeken wedstrijd van het seizoen.  

Live voetbal kijken via Unibet!

Als je je aanmeld bij onze huisbookmaker Unibet kun je nu ook live voetbal kijken via je account. Hiervoor heb je wel een saldo nodig op je account. Je kunt echter niet alle wedstrijden kijk. Unibet selecteert elke week weer een paar topwedstrijden die je live kunt kijken. Dit kan gewoon via live wedden. De wedstrijd komt gelijk in beeld en je kunt er gelijk op wedden. Wacht daarom niet langer en schrijf je in bij onze huisbookmaker Unibet!