Wedden op de Jupiler Pro League België

Wedden op de Jupiler Pro League België

Jupiler_League

De Jupiler League is voor de Belgen uiteraard de meest spannende van allemaal. Ook sommige Nederlanders volgen de liga op de voet. Via deze pagina kom je snel de beste quotes te weten van de Jupiler League. Houdt de pagina dus goed in de gaten. Wedden op de Belgische liga doe je bij ons!

 

Achtergrond informatie van de eerste klasse in België

De eerste klasse in België wordt ook wel de Jupiler Pro League genoemd naar het bierbedrijf dat ook de tweede divisie in Nederland sponsort. De eerste klasse in België bestaat altijd uit 16 teams waarvan 5 teams kans maken om door te stromen naar de grote Europese toernooien. De kampioen gaat gelijk naar de Champions League en de tweede mag mee doen aan de play-offs. De huidige kampioen van België is RSC Anderlecht die ook de recordkampioen is van België. Als je in Nederland woont, kan je de topwedstrijden van het Belgische voetbal live zien via Sport 1.

Aantal teams: 16

Huidige kampioen: RSC Anderlecht

Aantal Champions League plaatsen: 2 (1 play-off)

Aantal Europa League plaatsen: 3

 

 

Waarom wedden op Belgische Jupiler Pro League?

De Belgische competitie is misschien niet zo spannend als de Nederlandse maar voor het wedden op voetbal biedt deze competitie ook volop mogelijkheden. Het wedden op voetbal maakt de wedstrijden natuurlijk wel een stuk spannender. Omdat er minder teams in de competitie zitten is het wellicht een stuk eenvoudiger om de kampioen te voorspellen. Uiteraard biedt onze huisbookmaker Unibet ook de Belgische competitie aan om op te wedden. Je kunt ook live wedden op de Belgische wedstrijden.

 

De beste clubs in België

Je hebt natuurlijk veel bekende clubs in België waar je op kan wedden. De meeste Belgen zijn voor RSC Anderlecht. Anderlecht is ook de recordkampioen van België wat zou verklaren waarom ze zoveel fans hebben. Een ander team dat altijd goed presteert in Europa is Club Brugge.  Andere bekende clubs uit België zijn Racing Genk, AA Gent, Standaard Luik en Cercle Brugge.

 

Wedden op de topscoorder in België

Één van de leukste dingen om op te wedden is de winnaar van de topscoorderstitel. In het seizoen 2013-2014 is de strijd om de topscorertitel extreem spannend. De spits van Standaard Luik M. Batshuayi staat bovenaan met 18 doelpunten tot dusver. Hij wordt gevolgd door Harbaoui van Lokeren. Opvallende genoeg doen deze clubs meestal niet echt mee bovenin maar gaan zijn waarschijnlijk wel de topscorer afleveren. Vooral Standaard Luik doet het erg goed dit seizoen.

 

Wedden op de kampioen van de Jupiler Pro League

Wie denk jij dat de kampioen gaat worden in de eerste klasse van België? De leukste weddenschappen duren het langst maar leveren ook het meest op. We raden je daarom aan om na een paar wedstrijden op het begin van de competitie de winnaar te voorspellen. Dit seizoen kun je je geld het best zetten op Standaard Luik en Club Brugge, ploegen die allebei verzorgd en aanvallend voetbal spelen.

 

Hoe kun je wedden op de Jupiler Pro League

Om te beginnen met wedden zal je jezelf eerst moeten aanmelden bij een bookmaker. Je kunt wedden op deze competitie via alle bookmakers die je op onze homepagina vindt. Als je je via onze site aanmeldt via Unibet dan ontvangt je gelijk een dikke welkomstbonus! Wacht daarom niet langer en begin met het wedden op de Jupiler Pro League!