Inzet Strategieën

Strategieën voor Wedden op Voetbal

Wedadvies en inzet strategie voor het afsluiten van online voetbal weddenschappen.

Er bestaat geen eeuwig durend winnend systeem voor wedden op voetbal! We willen je niet ontmoedigen om in te zetten op voetbal, maar risicoloos, structureel en eeuwig winnend wedden is helaas een utopie. Al sinds gokken op voetbal bestaat, nog voordat online bookmakers om de hoek kwamen kijken, zijn er altijd mensen geweest op zoek naar de winnende strategie voor wedden op voetbal. Allerlei inzetstrategieën kwamen hierbij uit de bus vallen, maar nog nooit heeft iemand structureel, zonder risico winst gemaakt met voetbalweddenschappen. En dan hebben we het over grote winsten. Want structureel kleine winsten zijn best te behalen.

Tip: 50 euro gratis Wedden! Nu inzetten! Zet maar veel geld in op een thuiswedstrijd van Barcelona (winst Barcelona) en je zult aan het einde van het jaar misschien een leuk zakcentje overhouden. Totdat Barcelona een keer gelijk speelt en je bent waarschijnlijk al je geld weer kwijt. Dit soort dingen werken dus niet. Er zijn andere strategieën zoals arbitrage betting, een Engelse uitvinding waarbij je quotes vergelijkt van meerdere bookmakers en dan op alle uitslagen van een wedstrijd inzet, zodanig dat ongeacht de uitslag, je altijd meer overhoudt dan je hebt ingezet. Ook hier betekent het echter: kleine winsten, en daarboven op kost het heel veel tijd en energie. Is er dan helemaal niets te bedenken dat je winstkansen vergroot? Ja maar dat hebben we nooit gezegd!! Winstkansen vergroten kan altijd, eeuwig risicoloos winnen niet. Dit is waar we met VoetbalWedden.EU duidelijk en eerlijk in willen zijn, oplichten doen we hier niet. De volgende strategieën en wedadviezen zijn uitsluitend bedoeld om je mogelijk op een goed spoor te zetten, maar ontleen er geen 100% waarheid of waterdichtheid aan.

Schrijf je in bij meerdere bookmakers, pak de bonussen, vergelijk de quotes Onafhankelijk van echte wedstrategieën, neem ons primaire advies aan: maak accounts aan bij meerdere bookmakers, pak alle startbonussen en zorg ervoor dat, wanneer je wilt gaan inzetten, je weet wat de quotes zijn bij elke bookmaker, zodat je je inzet plaatst tegen de hoogste quotering. Zo maximaliseer je je winst. Een goede speler doet even een kort onderzoek alvorens hij besluit.

Neem ook een kijkje bij onze voetbal wedden tips

Voetbal Wedden Strategie en Advies A: De Verdubbelingstrategie (vgl. Martingale systeem roulette) De verdubbelingstrategie is een strategie waarbij je, net als je in het casino terugziet bij roulette (Martingale) en blackjack, bij een verloren inzet de volgende inzet verdubbelt. Bij wedden op voetbal is het dan uiteraard van belang ongeveer dezelfde quotes te pakken. Stel je zet in op AC Milan – Inter Milan, winst AC (2.00). Je eerste inzet is 30 euro. Inter wint en jij verliest je inzet. De tactiek is dan om op een gelijksoortige quotering in te zetten (rond de 2.00) bij een volgende wedstrijd, maar dan je inzet te verhogen naar 60 euro. Mocht je die uiteindelijk winnen, win je dus 30 euro. Deze strategie is vooral zinnig voor spelers die klein inzetten maar toch een aardige bankroll hebben. Voetbal Wedden Strategie en Advies B: De Parlay Strategie (Multiple Weddenschappen) De Parlay Strategie is een strategie waarbij je niet op één wedstrijd maar op meerdere wedstrijden tegelijk inzet. Deze inzetten zijn dan niet onafhankelijk van elkaar maar gecombineerd: daarbij wordt je winstkans kleiner maar het kan je oneindig veel opleveren. Door de inzetten te combineren kun je voor een klein inzetbedrag een enorm bedrag winnen! Ideaal voor de mensen die niet veel te besteden hebben maar groot willen inzetten. Een voorbeeld: je zet in op de wedstrijd AC Milan – Inter Milan, Roma – Bari en AZ – Ajax. Je kiest voor 3x uitwinst, de quotes die daarmee corresponderen zijn respectievelijk 3.0, 6.3 en 4.3. Je zet op deze combinatie 10 euro in. Je zet dus niet 30 euro in (3×10 euro) om dan vervolgens 10 x 3 + 10 x 6.3 + 10 x 4.3 (= 126 euro) maar in plaats daarvan 3 x 6.3 x 4.3 x 10 (=812 euro). Hieronder kan je een overzicht vinden van bookmakers met de beste WK bonussen. Pak je kans en ga wedden op Oranje!

Bookmakers Bonus Review Direct aanmelden
€50,- gratis (TIP!) Review Unibet Unibet
logo_bwin €50,- gratis (TIP!) Review Bwin Bwin
logo_interwetten 100% tot €150,- Review Interwetten Interwetten
logo_ComeOn €5 + €300,- bonus Review Come On Come On
logo_888sport 100% tot €88,- Review 888 Sport 888 Sport
titanbet_bc €20,- gratis Review William Hill