Interwetten

Interwetten Bookmaker Recensie

Interwetten 150 euro bonus gratis

Interwetten is een van de toonaangevende aanbieders van online sport weddenschappen. Opgericht in 1990 als aanbieder van sportweddenschappen via de telefoon, heeft het bedrijf vandaag de dag 110 medewerkers en bereikte het een recordomzet van 320 miljoen euro in 2008. Interwetten heeft momenteel meer dan 1.000.000 miljoen geregistreerde klanten uit 200 landen. In 2008 werden weddenschappen geplaatst op meer dan 90.000 verschillende sportevenementen afkomstig uit meer dan 70 landen. We kunnen Interwetten dus omschrijven als een betrouwbare, reeds lang bestaande bookmaker. En vergeet niet, ze bieden de hoogste startbonus: 150 euro GRATISvoor nieuwe klanten!

Interwetten 150 euro bonus
De Interwetten bonus is de hoogste in de online sportweddenschappen wereld. Eentje om rekening mee te houden dus. Een account openen bij Interwetten, loont hierdoor altijd. Het is een 50% stortingsbonus wat betekent dat je dus 300 euro moet storten om dit bedrag te krijgen. Stort je minder, dan vermindert ook je bonus. Belangrijk is dat je meteen stort, of tenminste binnen 24 uur nadat je het account hebt aangemaakt. Verder staat te lezen dat deze bonus alleen opgaat wanneer je via bank of creditcard je geld stort. Bij andere stortingswegen krijg je maximaal 50 euro bonus. Verder moet je binnen 30 dagen de bonus vrijspelen. Je geld moet op quotes van 2.0 of daarboven worden ingezet. Verder komt deze bonus in ‘3 stappen’. Stap 1: men krijgt direct 30 euro, stap 2: men krijgt na 7 dagen nog eens 50 euro, stap 3: men krijgt de resterende 70 euro na weer 7 dagen. Het volledige bonusbedrag moet 3x worden ingezet, je moet dus in totaal 450 euro aan bets inzetten. Goed opletten dus! Het kost even tijd maar je haalt het zeker. En verder, als je wint win dubbel!

Voor betrouwbaarheid en veel opties ben je bij Interwetten aan het juiste adres!
Interwetten is een bedrijf dat werd gesticht in Oostenrijk en nu in Malta ressorteert. De Oostenrijkse degelijkheid en ook de veelheid aan opties spatten van het scherm af als je bij Interwetten wedt. Fouten worden hier nauwelijks gemaakt. Jammer is dat er geen Nederlandse taalpagina’s zijn zodat je alles in het Engels of in het Duits moet lezen. Op zich geen probleem uiteraard, maar let dus wel extra goed op en tik eventuele begrippen die je niet kunt plaatsen voor de zekerheid in bij wikipedia of op je woordenboek. Interwetten is een bookmaker die past bij VoetbalWedden.EU. Ze bieden vele sporten aan waarop je kunt wedden maar voetbal springt er wel bovenuit. En daar houden we natuurlijk van. Net als jij waarschijnlijk. Wil je dus veel bonusgeld, een betrouwbare bookmaker en een flink aanbod voor wedden op voetbal dan ben je bij Interwetten op de juiste plaats.

Meld je nu aan bij Interwetten en pak die gratis 150 euro!

Interwetten 150 euro gratis