Wedden op de Champions League

Champions LeagueWedden op de Champions League

De Champions League is natuurlijk het mooiste voetbal toernooi van allemaal, het niveau is nergens hoger. De Chamipons League wordt ook wel het kampioenenbal of het miljoenenbal genoemd vanwege de grote financiële belangen voor clubs. De Chamipons League is elk jaar weer om van te genieten en ook dit jaar kun je weer wedden op de wedstrijden in de Champions League.

 

Toernooi informatie

De Champions League is in 1955 opgericht als de Europcup 1. Origineel deden alleen alle kampioenen van alle landen mee aan dit toernooi. Later is de naam veranderd in 1992 naar de UEFA Champions League. Het toernooi begint met play offs waar er nog 76 teams deelnemen uit alle Europese landen. Als het toernooi daadwerkelijk begint zijn er nog 32 teams die verdeeld worden over 8 pouls. Na de poulfase komen de teams in een knock out systeem met returnwedstrijden. De finale is een enkele wedstrijd die altijd op neutraal terrein gespeeld wordt. De winnaar mag volgend jaar sowieso weer deelnemen aan de Champions League ongeacht de positie in de eigen competitie. De winnaar mag verder nog strijden om de Europese Super cup tegen de winnaar van de Europa League en later mag de kampioen van de Champions League ook nog spelen tegen de beste van Zuid-Amerika om de Wereldbeker voor clubs. Uiteraard wint de winnaar van Europese Champions League deze bijna altijd.

De Huidige kampioen van de Champions League is Bayern München die vorig seizoen oppermachtig was. Dit jaar is Bayern weer op dezelfde voet doorgegaan en daarom is de verwachting dat de Duitsers ook dit jaar weer hoge ogen kunnen gooien op het miljoenenbal.

 

Mobiel wedden op de Champions League

Je kunt bij de meeste bookmakers nu ook via je mobiel wedden. Dit is extra leuk als je bijvoorbeeld net naar de Champions League zit te kijken. Het enige wat je hoeft te doen is de APP downloaden. Neem bijvoorbeeld de Unibet APP. Hiermee kan je op vrijwel alle wedstrijden wedden via je mobiel. Je moet nog wel even een account aanmaken om te beginnen met wedden. Je kan het ook proberen via de mobiel site maar de APP werkt een stuk beter.

 

Live wedden (en kijken) op de Champions League

Via onze huisbookmaker Unibet is het nu ook mogelijk om live te wedden en tegelijk te kijken naar de wedstrijden. Unibet heeft namelijk ook de uitzendrechten van veel wedstrijden weten te bemachtigen. Je kunt je gewoon aanmelden en naar de afdeling live wedden gaan. Je ziet vervolgens alle actuele wedstrijden en de wedstrijden met een TV icoontje kun je ook gelijk live kijken.

 

Wie gaat er dit jaar winnen?

Er zijn een aantal teams in de Champions League die eigenlijk iedereen wel verwacht had, Real Madrid en Barcelona bijvoorbeeld. Daarnaast maakt de huidige kampioen Bayern Munchen ook weer kan op de titel. Wij denken toch wel dat het tussen deze drie teams zal gaan. Verliezend finalist van vorig jaar Borussia Dortmund zit ook nog in de race maar zij zijn niet echt op dreef dit seizoen.