Bwin

Wedden bij Bwin

 

Bwin (voorheen Betandwin) is een Oostenrijkse Holding en marktleider in Online Sport en Voetbal Weddenschappen. Bwin geniet grote Europese bekendheid, onder meer door haar uitgebreide sponsoractiviteiten bij Real Madrid, AC Milan, de Portugese Liga en  in de Motorsport. Samen met Unibet steekt Bwin met kop en schouders boven de rest uit. VoetbalWedden.EU kan Bwin dan ook zonder enige twijfel aanraden als portaal voor het afsluiten van voetbalweddenschappen. Wil je een bookmaker met allure, cachet en grote betrouwbaarheid, dan is Bwin de keus voor jou voor wedden op voetbal.

Word lid van Bwin en krijg 50 euro gratis!

Net als Unibet presenteert Bwin een mooie startbonus voor spelers die voor het eerst een account aanmaken. Mocht je nog geen klant van Bwin zijn en je maakt een account aan, dan krijg je bovenop je storting 100% bonus tot 50 euro. Dat betekent bij minimaal 50 euro storten dus een dubbel startbedrag!

NU WEDDEN BIJ Bwin. Ontvang 50 euro gratis!

Bwin: een betrouwbare partner voor voetbal weddenschappen

acmilanbwinBwin is al sinds jaar en dag marktleider en dé toonaangevende bookmaker voor online wedden in Europa. Miljoenen mensen uit tientallen landen hebben reeds een account bij Bwin. De mooie graphics, het vertrouwde merk, de goede quotes en het perfecte systeem dat inzetten makkelijk maakt, maakt Bwin tot een zeer betrouwbare en kwalitatief hoogstaande partner. Bwin biedt quotes aan voor alle sporten, en is er vaak als eerste bij om nieuwe quotes te lanceren. Je kunt werkelijk op alle voetbalwedstrijden inzetten, van de Nederlandse Eredivisie tot de 2e liga in Noorwegen. Mooier kan het toch niet?

realmadridbwinBwin: Een internationaal begrip en merk

Bwin is in heel Europa bekend geraakt. Dat komt onder meer door hun enorm goede sportmarketing. Bij vele sportevenementen was Bwin aanwezig als sponsor, en vergeet niet de lange termijn sponsorcontracten met de Portugese Liga, AC Milan en Real Madrid. Ook sponsort Bwin de Duitse Bundesliga. Samen met Unibet heeft Bwin ook getracht in Nederland clubs als PSV en Ajax te verleiden tot een sponsorcontract. Daarbij bood men meer dan 10 miljoen euro per jaar om als sponsor te mogen prijken op de shirts (wat voor PSV al een behoorlijke vooruitgang zou betekenen). De wetgeving in Nederland weigert echter buitenlandse gokondernemingen dit soort activiteiten op touw te zetten. Een gemis aan geld voor de Nederlandse competitie, want Unibet en Bwin hebben er veel geld voor over om ook hier actief te worden. De toekomst zal echter uitwijzen dat dit soort ontwikkelingen niet tegen te houden zijn.

Maak nu een account aan bij Bwin en ontvang 50 euro bonus!

Relevante Bwin Links

Bwin VIP Pakketten WK 2010
Bwin tot 2013 shirtsponsor Real Madrid