Bundesliga Duitsland

Wedden op de Bundesliga Duitsland

bundesligaDe Bundesliga is een van de sterkste competities ter wereld. Wedden op de Bundesliga is dan ook vaak een mooie optie. Zaterdagochtend inzetten, zaterdagmiddag/avond de wedstrijden kijken via ZDF of uiteraard live bij Sport 1. Zo wordt wedden op de Bundesliga wel heel leuk en makkelijk. en ga gokken met de Euro 50 welkomstbonus!

Achtergrond informatie van de Bundesliga

De hoogste voetbaldivisie in Duitsland wordt ook wel de Bundesliga genoemd. De Bundesliga is in 1963 opgericht nadat Oost en West-Duitsland samen werden gevoegd. De Bundesliga is nu één van de sterkste Europese competities doordat de teams allemaal tactisch én fysiek sterk zijn. Ook in de Europese competities komen de Duitse clubs vaak erg ver. Daarnaast hebben de meeste Duitse clubs een prima beleid waardoor ze financieel gezond zijn. De laatste jaren breken er ook erg veel Duitse toptalenten door zoals Marco Reus en Julian Draxler. Het mooie is dat deze talenten niet meer gelijk verkocht hoeven te worden door de sterke financiële positie van de Duitse clubs. Er zitten in totaal 18 teams in de Bundesliga. De eerste drie teams gaan automatisch naar de Champions League en de vierde mag mee doen aan de play-offs hiervoor. Nummer 5, 6 en 7 mogen direct deelnemen aan de Europa League. De laatste twee teams degraderen naar de tweede Bundesliga. De huidige kampioen is Bayern München en het ziet er niet naar uit dat dat de komende jaren zal wijzigen. Aantal teams: 18 Huidige kampioen: Bayern München Aantal Champions League plaatsen: 4 (1 playoff) Aantal Europa League plaatsen: 3  

Waarom wedden op de Bundesliga?

Eerlijk is eerlijk, de Bundesliga is één van de lastigste competities om geld op in te zetten. Het maakt de wedstrijden wel een stuk spannende natuurlijk. De complexiteit zit hem vooral in de stabiliteit van de Duitse teams. Alle teams (afgezien van Bayern München) kunnen van elkaar winnen. Je kunt ook  op de Bundesliga via onze huisbookmaker Unibet.

 

De beste clubs uit de Duitse Bundesliga

De beste club uit Duitsland is zonder twijfel der Rekordmeister Bayern München. Zij wisten de Bundesliga maar liefst 23 keer te winnen sinds de oprichting. Andere sterke teams zijn Borussia Dortmund, Schalke 04, Werder Bremen, HSV en Bayer Leverkussen. Deze teams komen in de Europese toernooien ook altijd erg ver. 1: Bayern München 2: Borussia Dortmund 3: Schalke 04 4: Werder Bremen 5: HSV 6: Bayer Leverkussen

 

Wedden op de topscorer in Duitsland

Dit jaar worden er veel goals gemaakt in de Bundesliga. Met name Bayern München is erg op schot, zij maken gemiddeld maar liefst 3,5 goal per wedstrijd. De goals zijn wel erg verdeeld, er steekt geen één speler met kop en schouders bovenuit. Mario Mundzukic maakt de meeste kans op de topscorertitel met 17 goals tot nu toe. Verder is ook Lewandowski nog in de race met 16 goals. Daaronder volgt een hele lijst van spelers met 15, 14 of 13 goals.

 

Wedden op de kampioen van de Bundesliga

Het wedden op de kampioen van de Bundesliga is dit jaar niet erg spannend en dat zal de komende jaren zo blijven is onze verwachting. Met nog tien wedstrijden te gaan staat Bayern München een straatlengte voor op de nummer 2.  De bookmakers keren dan ook bijna niets uit als je je geld hierop inzet. Het is leuker om te wedden wie er tweede, derde en vierde worden. Die strijd is namelijk nog wel erg spannend.

 

Hoe kun je wedden op de Duitse competitie?

Om te beginnen met wedden zul je jezelf eerst moeten aanmelden bij een bookmaker. Je kunt wedden op deze competitie via alle bookmakers die je op onze homepagina vindt. Als je je aanmeldt bij Unibet dan ontvangt je gelijk een dikke welkomstbonus! Wacht daarom niet langer en begin met het wedden op de Bundesliga wedstrijden!