Betsson

Betsson Recensie

Betsson is een relatief nieuwe online bookmaker maar heeft voor Nederlanders wel een aantal voordelen. Uiteraard mag je ook de 50% tot 25 euro bonus niet missen. Wellicht is deze kleiner dan bij andere Bookmakers maar dat maakt het niet per se minder aantrekkelijk om bij Betsson te gokken. Betsson is namelijk perfect geoptimaliseerd om Nederlandse spelers te ontvangen vanwege het feit dat iDEAL als betaaloptie beschikbaar is gemaakt. Verder heeft deze site ook veel werknemers in Nederland waardoor men de Nederlandse klant (onder meer door alles in de Nederlandse taal weer te geven) prima tegemoet kan komen met allerlei leuke promoties en gerichte campagnes ten aanzien van wedden op voetbal.

Betsson Bonus en ander Voordelen
De bonus is iets minder aantrekkelijk dan bij bookmakers als Unibet en Bwin. Nou ja, om maar met de deur in huis te vallen, Betsson biedt gewoon 50% minder. Toch zijn veel Nederlanders al lid van Betsson. De optie om met iDEAL te betalen, die je bij Bwin bijvoorbeeld niet hebt, maakt veel goed. Niet is zo makkelijk om geld te storten dan met iDEAL. Veel mensen die op voetbal wedden bij Betsson doen dat ook omdat het een enorm gebruiksvriendelijke website is waar alles heel gestructureerd en duidelijk naar voren komt. Vergissingen maken doe je niet snel bij Betsson, en dat is toch wel belangrijk als je grote bedragen inzet.

 

Geld storten bij Betsson is zeer eenvoudig
Geld storten is bij deze site geen probleem. We noemden al iDEAL als betaaloptie. Tevens kun je storten door middel van je Creditkaart (Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, Wirecard, Entropay), prepaid (via Paysafecard) of via E Wallet methoden (Moneybookers, Neteller, Speedcard, Click and Buy, Click 2 Pay, Ivobank). Als iDEAL je wat ‘te snel’ gaat is ook de ouderwetse bankoverschrijvingsmethode beschikbaar.

Betsson, gevarieerd aanbod
Betsson heeft eigenlijk alles wat je van een moderne bookmaker mag verwachten. Klantvriendelijkheid, een bonus, veel betaalopties, betrouwbaarheid en een mooi, duidelijk ogend design. Alle wedstrijden uit alle competities zijn beschikbaar. Verder biedt Betsson naast voetbal ook veel andere sporten aan. En natuurlijk kun je bij Betsson ook het casino in of een potje poker spelen.

Meld je nu aan bij Betsson en krijg 25 euro gratis!

Relevante Links

Bespreek Bettson in het Voetbal Wedden Forum

SPECIALE AANBIEDING VOOR VOETBALWEDDEN.EU BEZOEKERS:
PRACHTIGE VOETBALSHIRTS UIT ALLE COMPETITIES