Zelf naar het WK? Boek een reis!

Wil je zelf afreizen naar Brazilië om het Nederlands elftal te ondersteunen? Goed idee maar het boeken van een complete WK reis is nog erg lastig. Wij zetten daarom alle partners waar je reizen kunt boeken even overzichtelijk op een rijtje voor je. Je kunt complete arrangementen boeken maar ook reizen voor individuele wedstrijden. Uiteraard zijn de poulewedstrijden goedkoper en wordt het steeds prijziger zodra we dichter bij de finale komen. Voorlopig kunt je de complete WK reizen alleen nog boeken via de officiële FIFA partner EuroTravel. In de komende maanden wordt het echter ook mogelijk om tickets te kopen via Kras.nl en Sunweb reizen. Houdt daarom deze en haar partners regelmatig in de gaten! Open nu een account en ga direct spelen met de Euro 50 bonus!  

Reis met Poule wedstrijd tickets.

De meeste populaire reizen op dit moment zijn de complete reizen met tickets voor de poulewedstrijden. De andere wedstrijden zijn natuurlijk nog niet bekend waardoor deze tickets nog niet allemaal verkocht worden. De tickets voor de poulewedstrijden zijn natuurlijk ook een stuk goedkoper. Via EuroTravel kun je een complete reis met alle poule wedstrijden van Nederland boeken. Je verblijft dan in totaal een week in Brazilië. De tarieven vaan deze reizen fluctueren echter nog heel erg. Houdt daarom de website van Eurotravel goed in de gaten!  

Reis voor individuele wedstrijden.

Voor de achtste finales tot en met de kwartfinales worden redelijke prijzen gerekend. Je kunt bijvoorbeeld een reis boeken met daarbij een ticket voor de kwartfinale. De reis met een finale ticket is echter erg duur. Bekijk de website van Eurotravel voor de actuele prijzen.  

Complete arrangementen voor het WK!

Voor de echte supporter zijn er natuurlijk de complete WK Arrangement. Je moet dan wel een maandje vrij nemen van je werk maar het is zeker de moeite waard. Je kunt bij Eurotravel complete arrangementen boeken met tickets voor bijna alle wedstrijden. Met de complete arrangementen ben je per wedstrijd natuurlijk veel voordeliger uit dat dat je alles los gaat kopen. Je moet echter wel vertrouwen hebben dat je favoriete teams ook ver genoeg komen.  

Tickets voor het WK kopen.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om alles part van elkaar te kopen. Op die manier zit je ook niet vast aan de reismaatschapijen. Het afreizen naar Brazilië is natuurlijk niet zo moeilijk maar dan moet je ook nog de tickets apart kopen. Dat je het best doen via de officiële partner van de KNVB, Ons Oranje. Als dat niet lukt kun je nog kaarten kopen via de website Viagogo.nl.  

De belangrijkste partners waar je reizen kunt boeken:

  • Eurotravel
  • Kras.nl
  • Sunweb reizen