Hoe kan je tickets kopen voor het WK 2014?

Het is nog erg onduidelijk voor veel mensen hoe je nou betrouwbaar tickets kunt kopen voor het komende WK in Brazilië. De twee beste manieren hebben we hier in kaart gebracht. We raden je aan om je tickets te kopen via de officiële KNVB partner Ons Oranje. Lukt dat niet dan kunt het eens proberen via de website Viagogo, een online ticket marktplaats. affiche Brazilie

Wanneer kun je kaarten kopen?

De officiële kaartverkoop voor het WK is van start gegaan op 20 augustus 2013. De meeste mensen wachten echter nog op de loting die zal uitwijzen waar en hoe laat er gespeeld gaat worden door Oranje. De loting heeft op 6 december 2013 plaatsgevonden. We zitten nu al echt in de laatste fase van het verkoop proces van de tickets. Het wordt daarom erg moeilijk om nog goede kaarten te bemachtigen. Let er wel op dat je vaak ook een Oranje clubcard nodig hebt om de stadions binnen te komen. Lees hier meer over op de site van de FIFA. Open nu een account en ga direct spelen met de Euro 50 bonus!    

De meest bekende ticket verkopers die je kunt gebruiken:

 

Ons Oranje

Je maakt de meeste kans om goede kaarten te bemachtigen via Ons Oranje en de partners die hier aan verbonden zijn. Ons Oranje is een initiatief van de KNVB wat speciaal in het leven is geroepen om te voorkomen dat de Nederlandse supporters valse tickets kopen of echte tickets voor veel te hoge prijzen. Wij raden je aan om je kaarten via hier aan te schaffen. Deze kaarten zijn bovendien speciaal voor de Nederlandse vakken waar de sfeer natuurlijk optimaal zal zijn! Op de website van Ons Oranje vind je ook een compleet overzicht van alle partners waar je tickets kunt kopen.  

Viagogo

Als je niet in aanmerking komt om je tickets via de officiële KNVB verkoper Ons Oranje te kopen dan is Viagogo een goed alternatief. Deze site is eigenlijk een soort marktplaats waar je tickets kan kopen. Viagogo werkt met veel officiële partners samen waardoor zij een ruime keus hebben uit veel goede WK tickets. Alle tickets die verkocht worden via deze site hebben een speciale garantie zodat je altijd zekerheid hebt dat je de echte tickets zo snel mogelijk in huis hebt! De tickets die je hier vind zijn vaak wel wat duurder maar dat maakt natuurlijk niet uit, als je maar een kaart kunt bemachtigen.