De beste coaches van het WK in 2014.

De voetballers zijn natuurlijk niet de enige deelnemers die invloed hebben op het pakken van de felbegeerde WK titel. We hebben daarom ook een overzicht gemaakt van de beste coaches van het WK voetbal 2014! Ga wedden op het WK voetbal 2014! en ga spelen met de Euro 50 bonus die je bij inschrijving ontvangt. klinsmann  

Jürgen Klinsmann, coach van de VS.

De voormalig Duits topvoetballer en coach Jürgen Klinsmann is alweer een tijdje coach van de Verenigde staten. Na een periode als raadgever bij Toronto FC is Klinsmann aangetrokken om de USA naar het WK te loodsen en dat is gelukt door op het laatste moment Panama te verslaan!    

Jorge Luis Pinto, coach van Costa RicaJorge-Luis-Pinto

De huidige manager van Costa Rica is de succescoach Jorge Luis Pinto. De Colombiaan heeft diverse lanstitels in eigen land gehaald en is vervolgens gevraagd om het Costaricaanse team naar het WK in Brazilië te begeleiden. Tijdens het vorige WK maakte Costa Rica met deze coach aan het roer een goed beurt door een zevende plaats te halen op het WK in 2010.     Cesare Prandelli  

Cesare Prandelli, coach van Italië

De Italiaanse oefenmeester Prandelli is aangesteld al voor het vorige WK. Op het dat toernooi wist hij de finale te halen met een gematigd Italiaans elftal dat uiteindelijk dik verloor in de finale tegen Spanje. Toch ging Italië met een positief gevoel naar huis en Prandelli mocht aanblijven om het dit jaar nog een keer te proberen. Italië was samen met Oranje één van de eerste landen die zich plaatsten voor het WK.    

ScolariLuiz Felipe Scolari, coach van Brazilië.

De Braziliaanse topcoach Scolari is al in 2012 aangesteld met één taak. Hij moet de gele kanaries naar de eindoverwinning loodsen op het WK in eigen land. Eerder was Scolari ook al coach van de het nationale elftal. Hoewel Scolari al een oude rot in het vak is staat hij er om bekend om jonge talent de kans te geven in het Nationale elftal. De voorbereiding verliep echter vlekkeloos voor het Braziliaans elftal. In Juni 2013 nam de ploeg deel aan de Confederatie cup die ook in Brazilië werd gespeeld als voorproefje op het WK in 2014. Hier on Brazilië zonder problemen van de regerend Wereldkampioen Spanje.    

Louis van Gaal, coach van Nederland.van gaal

In Nederland fel bekritiseerd maar in het buitenland alom gerespecteerd. Dat is Louis van Gaal. In Nederland is men het vaak niet eens met de keuzes van de Nederlandse bondscoach maar hij heeft natuurlijk een uitgebreide prijzenkast als bewijs van zijn kwaliteiten als coach. Ook Louis van Gaal staat er om bekend veel nieuwe jonge spelers in te passen. De kans is groot dat Nederland met een volledig onervaren verdediging gaat spelen op het WK. Heb je vertrouwen in Louis van Gaal en Oranje? Of juist niet? Nederland wordt niet gezien als een van de kanshebbers op het WK dus de quoteringen zijn relatief hoog als je in wil zetten op winst van het Nederlands elftal. Ga wedden op Oranje! en ga direct spelen met de Euro 50 bonus!    

Alberto Zaccheroni, coach van Japan.zacheronni

De Italiaanse coach Zaccheroni is alweer sinds mei 2010 de bondscoach van het nationale elftal van Japan. Japan is in de jaren onder Zaccheroni zeker niet slechter geworden en plaatse zich dan ook gemakkelijk voor het eindtoernooi. Op het vorige WK was Zaccheroni er ook al bij met Japan en haalde toen de achtste finales.   Hieronder kan je een overzicht vinden van bookmakers met de beste WK bonussen. Pak je kans en ga wedden op Oranje!

Bookmakers Bonus Review Direct aanmelden
€50,- gratis (TIP!) Review Unibet Unibet
logo_bwin €50,- gratis (TIP!) Review Bwin Bwin
logo_interwetten 100% tot €150,- Review Interwetten Interwetten
logo_ComeOn €5 + €300,- bonus Review Come On Come On
logo_888sport 100% tot €88,- Review 888 Sport 888 Sport
titanbet_bc €20,- gratis Review William Hill William Hill